Cesário: “els 120 euros anuals beneficiaran l’ensenyament del portuguès a l’estranger”

El secretari d’estat de les comunitats portugueses, José Cesário, ha assegurat que la quota de 120 euros anuals que s’ha establert per al curs vinent pel que fa a les classes de portuguès a l’estranger, repercutirà positivament en la qualitat de l’ensenyament i permetrà fer ‘més coses’ de les que s’han fet fins ara. Així ho ha manifestat Cesário a l’Agència Lusa, en el marc de la reunió dels coordinadors de les estructures d’ensenyament portuguès a l’estranger celebrada a Lisboa aquesta setmana.

José Cesário ha insistit que l’establiment de la quota anual repercutirà positivament en la qualitat de l’ensenyament del portuguès a l’estranger, a més de permetre rebre un certificat final que acrediti els coneixements. D’altra banda, considera que aquest canvi comportarà que tant les famílies com els alumnes es puguin implicar més en la vida escolar. El secretari d’estat ha afegit que el diploma està en preparació i que és aplicable per al curs 2012-2013.

Pel que fa a la reunió celebrada aquesta setmana, Cesário ha remarcat que ha estat important per posar en comú tots els dubtes dels coordinadors de l’ensenyament de portuguès a l’estranger davant dels canvis previstos per aquest curs.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.