Cercavila i pregó del Patge Reial a Andorra la Vella

El Comú d’Andorra la Vella informa que el dimecres 4 de desembre hi haurà la visita del Patge Reial de SS. MM. els Reis Mags d’Orient a la parròquia d’Andorra la Vella.

L’emissari especial iniciarà aquesta visita a la Margineda, a les 17.00 hores i, tot seguit, es dirigirà cap a Santa Coloma per l’avinguda d’Enclar, on, després de recórrer els carrers del poble, interromprà la marxa a l’alçada de l’encreuament de l’avinguda d’Enclar amb el carrer Prat Salit.

A les 18.30 hores, la carrossa del Patge Reial emprendrà la visita pel centre de la vila d’Andorra la Vella, amb sortida a la plaça Guillemó, emprant la mateixa ruta que seguirà l’endemà la Cavalcada dels Reis Mags.

Passarà pel carrer Doctor Nequi i per part de l’avinguda Príncep Benlloch – travessant la plaça Príncep Benlloch -, i continuarà el recorregut per l’avinguda Meritxell fins a la cruïlla amb el carrer de la Unió, pel pont de la Rotonda.

A partir d’aquest punt, enfilarà l’avinguda Carlemany fins a la plaça Coprínceps d’Escaldes.

El Patge Reial anunciarà l’arribada de Ses Majestats, saludarà les nenes i nens, escoltarà les seves demandes i recollirà les cartes dels infants escrites a darrera hora.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.