gos

Les clíniques i hospitals veterinaris tenen serveis d’urgències per gossos i gats i sovint estan disponibles les 24 hores del dia per atendre malalties, enverinaments i ferides greus que no poden esperar. Algunes clíniques veterinàries disposen a més d’ambulàncies per fer els trasllats dels animals durant les urgències, aquest és un servei molt útil en cas d’animals amb problemes de mobilitat, però també quan el propietari no té cotxe o es tracta d’una persona gran.

És important que tingueu a mà el telèfon d’urgències veterinàries per si alguna vegada el necessiteu.El més apropiat és trucar sempre a la clínica abans d’anar-hi per explicar el cas, ja que algunes suposades urgències poden no ser tals, i aquesta trucada pot evitar el trasllat de l’animal si el veterinari que atén el telèfon creu que no hi ha motiu per a una intervenció d’urgència, sinó que el millor és acudir a un centre veterinari normal.

Si heu de portar el vostre gos a urgències en cotxe a causa d’una fractura o un accident és important que no el col·loqueu al terra del vehicle, perquè una frenada brusca podria ser perillosa. El millor és utilitzar un transportí si el gos és petit o lligar-lo amb un arnès de seguretat al seient posterior.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada