Centenars d’esquiadors donen la benvinguda al 2018

Començar l’any esquiant s’ha convertit per a moltes famílies en un costum. Després d’uns dies de força afluència d’esquiadors a les estacions, molts esperen el dia 1 per poder gaudir de la neu sense aglomeracions.

Centenars d’esquiadors donen la benvinguda al 2018 fent les primeres baixades de l’any. Amb més de 180 km de domini esquiable oberts i amb gruixos de neu d’entre 60 i 80 centímetres, la son serà la principal dificultat a la qual hauran de fer front el primer dia de l’any.

Sota un cel radiant i amb gruixos de neu considerables, aquest dilluns ha estat una de les jornades més favorables per a la pràctica de l’esquí.

Tot i ser dia festiu, les escoles d’esquí, els serveis de restauració i les activitats de neu s’han desenvolupat amb normalitat, això sí amb menys afluència que els darrers dies.

Les bones condicions meteorològiques han permès l’obertura del 90% de pistes i remuntadors, que enllacen tots els sectors.

Després d’una nit llarga, han estat pocs els valents que han pujat a primera hora a les estacions. Els més matiners han pogut gaudir de la neu sense gaires aglomeracions ni als aparcaments ni als telecadires. Ho saben molt bé els esquiadors que han convertit en una tradició encetar l’any amb els esquís calçats.