El tret de sortida a la Setmana Santa ha tingut lloc aquest Diumenge de Rams a la Plaça del Poble de la capital. Centenars de persones, sobretot famílies amb nens petits, han omplert la plaça de gom a gom per beneir les seves palmes, palmons, i rams d’olivera i llorer. Mossèn Ramon Sàrries ha recordat el significat de la diada i ha beneït, primer les persones, i després les palmes.

Centenars de famílies han acudit, aquest Diumenge de Rams a la Plaça del Poble de la capital per participar a la benedicció de les palmes i els palmons. mossèn Sàrries ha recordat que es tracta de la commemoració de l’entrada de Jesucrist a Jerusalem, on va ser rebut amb alegria, i amb la gent alçant les palmes i branques d’olivera i llorer per rebre’l.

Els assistents, sobretot famílies amb nens petits, han estat beneïts, juntament amb les seves palmes i palmons, que enguany han lluït de tota mena. Des de llargs palmons i palmes decorades amb llaços de colors fins a les branques de llorer i olivera, que sobretot portaven els més grans.

En acabar la pregària, mossèn Ramon Sàrries, acompanyat dels escolans, ha beneit als assistents i les seves palmes amb aigua beneida i s’ha dirigit a l’església de Sant Esteve per oficiar la missa del Diumenge de Rams.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada