Els amants de l”skate’ compten des d’aquest dijous amb un nou equipament per a la pràctica d’aquest esport ubicat al Prat del Roure d’Escaldes-Engordany. Durant l’acte d’inauguració, que ha comptat amb la presència de multitud d”skaters’ andorrans i també amb un petit grup d”skaters’ arribats des de Barcelona i fins i tot un de britànic, el conseller d’Esports d’Escaldes-Engordany, Jordi Vilanova, ha explicat que tot i fer la inauguració una mica més tard -les obres es van aturar a l’hivern per recomanació de l’empresa constructora-, “es materialitza una demanda que els mateixos joves ja van sol·licitar durant el Consell d’Infants de l’any passat”. Pel que fa a la inversió d’aquest nou equipament, que pren el relleu de l’antic ‘skate park’ que va ser retirat per col·locar la nòria, Vilanova ha indicat que el pressupost inicial era de 70.000 euros, tot i que finalment s’ha ampliat la inversió fins als 83.000 euros. Per la seva banda, la cònsol major, Trini Marín, s’ha mostrat “molt satisfeta” per poder fer realitat el projecte i ha afegit que aquest equipament se suma a l’escola d”skate’ que es va crear l’any 2015. L’acte d’inauguració s’ha completat amb una exhibició d”skaters’ arribats des de Barcelona, lliurament de premis i regals, i diferents tornejos oberts a tots els assistents.

Centenars d”skaters’, entre andorrans i un petit grup arribat des de Barcelona i fins i tot un de britànic, han assistit, aquest dijous a la tarda, a la inauguració del nou ‘skate park’ ubicat al parc del Prat del Roure d’Escaldes Engordany. Durant l’acte inaugural, que ha comptat amb diverses exhibicions, lliurament de premis i regals, i tornejos oberts a tots els assistents, el conseller d’Esports d’Escaldes-Engordany, Jordi Vilanova, ha comentat que finalment, tot i fer-ho amb una mica de retard, “fem realitat un projecte que els mateixos joves van sol·licitar en el Consell d’Infants de l’any passat”.

Quant al retard de les obres, que s’havien de finalitzar cap a finals de l’any passat, la cònsol major de la parròquia, Trini Marín, ha detallat que el nou ‘skate park’ està fet amb uns materials que l’empresa ens va recomanar de no aplicar en època de fred. En relació a la inversió d’aquest nou equipament, que substitueix l’antic ‘skate park’ que va ser retirar per col·locar la nòria, Vilanova ha detallat que el pressupost inicial era de 70.000 euros, però finalment s’ha ampliat aquesta quantitat fins als 83.000 euros.

D’altra banda, tant el conseller com la cònsol han valorat les diferents opcions d’oci que ofereix el parc del Prat del Roure i una mostra que ho exemplifica és l’actual construcció al parc Turos d’Art d’una tirolina infantil, així com els treballs finals de les pistes de bàsquet 3×3 que al juliol acolliran el campionat Preeuropeu 3X3. En relació a aquestes pistes, que tenen un cost de 28.000 euros, Vilanova ha detallat que “aquest dijous s’acabarà d’instal·lar el paviment, el divendres posarem les cistelles i pintarem, i ja estarà 100% operatiu”.

Text i foto: ANA

3 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada