Almenys un centenar de propietaris de bons de renda variable de BPA, que estan bloquejats a Crédit Suisse des de fa més de dos anys, emprendran accions a Espanya o Suïssa contra l´entitat financera. Representen 50 milions d´euros dels 500 que aquest banc tenia com a custodi i que no ha desbloquejat encara.

Fa un mes la plataforma d´afectats de BPA, liderada per les advocades Anna Solé i Gemma Martínez, va organitzar una xerrada amb persones que van adquirir renda variable al banc intervingut.

Es calcula que hi ha uns 20.000 comptes afectats. Ara, un centenar de clients han anunciat que presentaran demandes contra l´entitat financera suïssa que manté els seus fons bloquejats. Es duran a terme a Espanya si són de nacionalitat espanyola o a Suïssa, si són d´un altre estat.

Demandes per les accions a Banco Popular

La plataforma també ha informat que hi ha unes 70 persones almenys, amb vincles a Andorra, que volen presentar demandes a Espanya perquè han perdut les seves accions a Banco Popular.

Les demandes es presentarien abans que acabés l´any o el primer trimestre del 2018. El motiu principal és que hi ha indicis que el banc va amagar, fraudulentament, informació de la seva solvència.

1 comentari

  1. ELS ANDORRANS RECLAMEN AL CEL PER LA INUTILIDAD ESPANTOSA DELS CIUTADANTS DE 1@.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada