Celtas Cortos actuarà el 31 de juliol a la Festa Major de Sant Julià

El grup Celtas Cortos actuarà el dimarts 31 de juliol en el marc de la Festa Major de Sant Julià de Lòria. L’altre actuació estrella anirà a càrrec de La Pegatina i Strombers (30 de juliol) en el concert jove. Els grups interpretaran els seus temes a la plaça de la Germandat. L’entrada serà gratuïta.

 

Dilluns 30 de juliol – Plaça de la Germandat

LA PEGATINA

Presentació de l’àlbum “Xapomelön” dins la gira #adrenalina 2012.

En aquest disc hi participen Joan Garriga, Amparo Sánchez, els raperos indigna i les Sey Sisters. Incorporen també al bateria Sergi López, que forma part del grup des del 2009, i que permet fusionar la rumba urbana del grup amb el merengue, la cúmbia, l’ska, la música disco i la ranxera.

“Xapomelön” és un disc arriscat per ser un tercer disc, de 21 cançons que barregen l’energia amb la diversió i els jocs de paraules amb la solvència creativa. gallec, èuscar, anglès i francès, a banda del català i el castellà. “Xapomelön” és una ciutat formada per l’evolució de dos carrers que ja coneixíem amb anterioritat: “Al Carrer!” i “Via Mandarina”.

 

Dilluns 30 de juliol – Plaça de la Germandat

STROMBERS

Strombers és un grup format als volts de Cardona al tombant de segle amb quatre àlbums a la butxaca i amb incomptables concerts a l’esquena. Porten darrere una trajectòria de més de deu anys sense haver perdut el seu caràcter jove, festiu i gamberro, que els ha portat a ser dels grups capdavanters de la festa a Catalunya.

Presentaran el seu darrer disc “Jrujenjúnjel” en un estil que barreja l’ska, els ritmes llatins, el reggae, el rock o el country per aconseguir un so inconfusible i sempre festiu.

 

Dimarts 31 de juliol – Plaça de la Germandat

CELTAS CORTOS

Celtas Cortos ens presentaran un concert en el qual han intentat guardar en el pot de les essències, un trosset de la seva història.

Una història que va començar ja fa 25 anys, en la que han compartit un sac d’experiències emocionals d’entrada i sortida.

El que es veurà des de l’escenari és recollit pels músics com el millor nutrient amb el que seguiran caminant.

I aquest és l’objectiu del grup, seguir compartint amb el seu públic el millor de les seves mercaderies, que són les seves cançons. Els seus petits tresors que nascuts des de l’emoció, la rebel·lia i l’alegria, els fan seguir avançant en l’aventura de la música, que a aquestes alçades ja del recorregut, encara és un pou de sorpreses.

1 comentari

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES