Celebrat el primer ple del Consell Municipal d’Adolescents de la Seu d’aquest curs

Aquest matí ha tingut lloc a la sala d’actes de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell la primera sessió plenària del Consell Municipal d’Adolescents d’aquest curs 2017-2018, presidida per l’alcalde urgellenc Albert Batalla.

En aquest primer ple del curs, els 12 membres que el conformen -alumnes procedents dels instituts La Valira i Joan Brudieu i del col·legi La Salle- han pres possessió del seu càrrec.

Seguidament, aquests representants dels adolescents de la Seu d’Urgell han presentat un seguit de peticions a l’Ajuntament per a millorar alguns aspectes de via pública, entre d’altres consultes i peticions que han estat recollides i contestades pel propi alcalde. Per la seva part, Albert Batalla ha encarregat al Consell Municipal d’Adolescents que en les seves comissions de treball elaborin propostes per millorar el civisme a la plaça del Camp del Codina de la nostra ciutat.

D’altra banda, la representant de la Seu d’Urgell al Consell Nacional d’Infants i Adolescents de Catalunya (CNIAC), Jana Cortés, ha explicat en aquest ple el contingut de la darrera assemblea d’aquest organisme.

Val a dir també que l’alcalde de la Seu d’Urgell ha informat als membres del Consell Municipal d’Adolescents que s’ha posat en marxa l’elaboració d’un pla estratègic comarcal per la convivència escolar a l’Alt Urgell que té com a objectiu principal teixir les actuacions necessàries per abordar aquesta qüestió.