Celebració dels 30 anys de presència de serveis culturals del Govern d’Andorra a l’edifici Prada Casadet

El 25 d’abril a les 8 del vespre us convidem a la celebració dels 30 anys de presència de serveis culturals del Govern d’Andorra a l’edifici Prada Casadet.

La construcció de l’edifici Prada Casadet per part de la Caixa Andorrana de Seguretat Social va ser adjudicat l’any 1982 al grup TAURE que estava format pels arquitectes Pere Aixàs Espar, Aleix Dorca Bis, Josep Lluís Orobitg Jiménez i Alfons Valdés Puig.

El primer llogater que va accedir a ocupar un pis de lloguer a l’edifici Prada Casadet data del mes de desembre de l’any 1985 i el 25 d’abril del 1986 es van inaugurar els serveis culturals instal•lats als baixos: l’Arxiu Nacional d’Andorra, la Biblioteca Nacional d’Andorra i el Departament de Patrimoni Cultural, que depenien de la llavors anomenada Conselleria d’Educació i Cultura, amb el conseller Roc Rossell.

Al llarg d’aquests 30 anys els baixos de l’edifici han estat ocupats per altres serveis, com el Servei de Política Lingüística, el de Recursos Pedagògics d’Educació, el Departament de Formació Professional, el d’Ensenyament Superior, el Servei de Transport Escolar, el Servei d’Informàtica Escolar, el Centre de Trobades Pirinenques o el Departament de Joventut i Voluntariat, fins i tot una sucursal de l’Agència EFE.

Així doncs, durant el dia la Biblioteca Pública del Govern oferirà una jornada de portes obertes amb un recorregut per les seves instal•lacions durant el dia, de les 10 a la 1 del matí i de les 3 a les 7 de la tarda, cada mitja hora, i l’Arxiu Nacional d’Andorra exposarà documents d’interès de les 10 del matí a les 4 de la tarda.

A partir de les 8 del vespre s’ha programat la projecció d’un audiovisual commemoratiu i una sessió musical dels 80’ oberta a tothom, al pati de l’edifici.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.