El Comú de la parròquia d’Andorra la Vella celebra, aquest el dilluns, dia 25 de novembre, el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència de gènere, tal i com ho ha anat fent els darrers anys.

Enguany, s’inaugurarà una exposició de quadres de la pintora lleidatana Maria Elena Neira, membre de l’Associació Violenciastop; una entitat de dóna suport a les víctimes de la violència de gènere, amb acompanyaments personalitzats i atenció telefònica i en línia.

El Comú d’Andorra la Vella s’ha mostrat sempre molt sensible envers les problemàtiques socials, segons s’afirma en un comunicat. Treballa constantment en la sensibilització i en la conscienciació dels ciutadans en referència a les qüestions preocupants i sobre les xacres que poden afectar les persones més desprotegides i sotmeses a qualsevol tipus de submissió o violència.

Així, en aquesta data prou significativa, en la commemoració de la designació el 1999 per l’Assemblea General de las Nacions Unides del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència vers les dones, Andorra la Vella li donarà rellevància amb una exposició de pintures que pretén transmetre un altre punt de vista de la realitat quotidiana que viuen moltes dones en la nostra societat i constituirà un acte de conscienciació.

La inauguració oficial de l’exposició – propiciada per l’ambaixador espanyol – tindrà lloc el dilluns 25 de novembre a les 16.00 hores al Centre de Congressos, amb l’assistència de la cònsol major de la parròquia, de la subsíndica general i de l’ambaixador del Regne d’Espanya.

La mostra hi romandrà exposada fins al dilluns 9 de desembre.