El divendres 8 de febrer, a partir de les 10.15 hores, a Santa Coloma, hi tindrà lloc – per setè any consecutiu -, la celebració conjunta de Carnaval dels alumnes de totes les escoles del poble. Hi participaran més 1.300 infants, de 5 anys als 10 anys d’edat. Enguany, el tema de les disfresses és lliure.

Tots els alumnes es concentraran, a les 10.00 hores, per participar a la desfilada de la Rua de Carnestoltes interescolar de Santa Coloma 2013, organitzada conjuntament amb el Comú.

En aquesta Rua Infantil hi participaran els alumnes i els professors de l’Escola Andorrana – maternal i primera ensenyança -, Col·legi Janer, Escola Francesa, Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell i de l’Escola Bressol comunal, acompanyats per membres del col·lectiu de la gent gran, usuaris de les Cases Pairals.

Els infants de l’Escola Francesa, acompanyats dels components de Gent Gran de les Cases Pairals d’Andorra la Vella se situaran a l’encreuament del carrer Verge del Pilar amb avinguda d’Enclar i s’afegiran a la Rua, composta per la totalitat dels alumnes de les altres escoles. que sortirà de la rotonda Maria Janer.

Tots junts, efectuaran una doble cercavila, d’anada i tornada.

Enmig del recorregut hi haurà emplaçada una carrossa de la Gent Gran amb la presència del Rei Carnestoltes que farà una animació permanent i esperonarà els components de cada escola per a que presentin les seves pròpies coreografies.

En aquesta ocasió, la direcció de l’Escola Andorrana convida les autoritats comunals a dinar a les instal·lacions del centre educatiu, en companyia dels padrins que col·laboren a la festa.

Assistiran i participaran a la manifestació, la cònsol major de la parròquia i la resta de consellers comunals.

El muntatge i la logística de totes les tasques que comporta l’assumpció de l’organització de l’esdeveniment aniran a càrrec de responsables i treballadors de diversos departaments del Comú d’Andorra la Vella.

 

Desviació del trànsit rodat

Mentre duri la desfilada de la Rua, entre les 10.00 hores a les 12.00 hores, els vehicles que circulin per l’avinguda d’Enclar, direcció sud, seran desviats pel carrer Prat Salit cap a la rotonda de l’avinguda de Salou i carrer Verge del Remei.

Els vehicles procedents de Sant Julià de Lòria es desviaran pel carrer del Pobladó amb accés a la Carretera Nacional (CN1).

Els Servei de Circulació desplegarà el nombre suficient d’agents comunals per efectuar el control del trànsit així com la seguretat des participants a la Rua de Carnestoltes.

2 comentaris

  1. Gràcies per la correcció.

  2. Us informo que la rua de Santa Coloma és divendres 8 de febrer i no dijous 7

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada