landry riba

L’Ambaixada d’Andorra a França ha celebrat aquest dilluns el 22è aniversari de l’adopció de la Constitució oferint un concert del grup artístic Landry Riba. L’acte ha comptat amb  la col·laboració de l’Ajuntament del 16è districte de París, on l’Ambaixada té la seu.

Aquesta celebració ha tingut lloc aquest dilluns la Sala de Festes de l’Ajuntament, en presència de la consellera de Cultura, Actes Públics i Culte del districte, Celine Boulay-Espéronnier, i de l’ambaixadora d’Andorra a França i delegada permanent d’Andorra a la UNESCO, Maria Ubach.  

El Govern i l’Ajuntament han convidat a l’acte els veïns del districte, el cos diplomàtic estranger acreditat a França i a la UNESCO, els ciutadans andorrans residents a França i les autoritats i representants de les institucions franceses i dels organismes internacionals la seu dels quals és a París.

Landry Riba i la seva formació han ofert un repertori del seu àlbum “They were trapped in the dream of a dog” i la música ha estat amenitzada per imatges d’Andorra de la fotògrafa Natàlia Montané.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada