Celebració de Sant Cristòfol a la Seu d’Urgell

La benedicció d'un cotxe antic, a la Seu, per Sant Cristòfol
La benedicció d’un cotxe antic, a la Seu, per Sant Cristòfol (RàdioSeu)

La Seu d’Urgell commemora aquest cap de setmana la celebració de Sant Cristòfol, patró de xofers i mecànics. L’organització recupera enguany tot el programa habitual d’actes, al centre de la ciutat i amb la col·laboració d’empreses i comerços locals.

El programa començarà aquest dissabte dia 9, a 2/4 d’11 de la nit a la plaça de les Monges, amb un ball amenitzat pel conjunt Alea 3.

Diumenge, a 2/4 de 12 del migdia, s’oficiarà la missa solemne a la Catedral de Santa Maria. Tot seguit, a la una, es farà la tradicional benedicció dels vehicles al passeig Joan Brudieu. Els organitzadors animen els conductors a engalanar els seus cotxes o camions per a l’ocasió. Més tard, a 2/4 de 7 de la tarda i també al Passeig, es farà el lliurament de premis als vehicles més ben engalanats.

Els obsequis inclouen tiquets de regal de la Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell, tiquets de gasolina de J. i M. Colom i dos lots de productes de la Cooperativa Cadí.

Paral·lelament, al llarg de tot diumenge (10.00-20.00 h), al passeig Joan Brudieu també hi haurà parades de comerços de l’UBSU, en el marc de l’acció comercial ‘PASSEIGa-t’hi’. El recinte comptarà amb inflables i atraccions per als més menuts.

TOTES LES NOTÍCIES