Celebració de la Moth Night, les papallones nocturnes d’Andorra

El proper dijous 10 de maig el CENMA celebra la dotzena edició de la Nit de les Papallones Nocturnes a Andorra, l’anomenada Moth Night.

Durant aquesta nit diversos científics d’àmbit europeu surten al camp per identificar el màxim nombre d’espècies de papallones nocturnes, amb la finalitat de conèixer millor aquest grup de fauna i posar en comú les dades recollides.

Des del CENMA es vol acostar aquesta pràctica científica en la seva vessant més divulgativa i proposa a tothom qui vulgui de participar-hi. L’acte tindrà lloc el dijous dia 10 de maig a les 21.00h al Centre de Natura de la Cortinada. L’activitat constarà d’una xerrada introductòria sobre les papallones nocturnes i d’una sortida pràctica pels voltants del poble de la Cortinada fins arribar a un parany de llum ultraviolada, instal·lat prèviament, adequat per atreure i poder identificar el màxim nombre de papallones nocturnes. L’acte anirà a càrrec de l’especialista Éric Sylvestre i dels investigadors del CENMA.

L’activitat és gratuïta però les places són limitades. Inscripcions al telèfon (+376) 742.630 o al cenma@iea.ad.

Activitat organitzada pel CENMA amb la col·laboració de la Societat Catalana de Lepidopterologia i el Centre de Natura de la Cortinada.