Cd’i continua treballant per assolir una plataforma de reflexió política nacional

La Coalició d’Independents per Andorra la Vella (Cd’i), sorgida just abans de les eleccions comunals del desembre, les quals va guanyar, ha acordat fer reunions periòdiques cada quinze dies per tal de fer el seguiment de l’acció política al Comú de la capital.

La impulsora de la formació, Rosa Ferrer, ha explicat que aquest dijous es va fer una primera reunió, amb la participació d’unes 25 persones, per tal d’informar sobre com s’han organitzat la nova corporació i per tal que els companys puguin fer un seguiment i control del programa electoral amb el qual es van presentar.

Les reunions, que són obertes a la incorporació de més persones, es faran cada quinze dies. Rosa Ferrer ha indicat que hi ha la voluntat d’anar parlant amb més gent d’altres parròquies, exmilitants del PS, persones que actualment no estan vinculades a cap partit, o fins i tot d’altres orígens polítics, per tal que tot plegat pugui desembocar amb la formació d’una plataforma de reflexió política d’àmbit nacional.

Durant la reunió d’aquest dijous, que va comptar amb la participació d’unes 25 persones, es va nomenar Rosa Soto com a coordinadora del grup.

(Foto: Cd’i)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.