Cavalcada dels Reis Mags d’Orient a la parròquia d’Encamp

El proper dijous 5 de gener, a partir de les 19 h, tindrà lloc la cavalcada dels Reis Mags d’Orient, tant a Encamp com al Pas de la Casa.

Pel que fa a Encamp, Melcior, Gaspar i Baltasar, juntament amb els seus patges, començaran la cavalcada a la rotonda d’entrada de la vila, venint des d’Andorra, i avançaran per l’Avinguda de Joan Martí, faran el tomb a la plaça dels Arínsols i finalitzaran el recorregut davant del pont que uneix l’Avinguda amb el Complex Esportiu i Sociocultural. Un cop allà, els Reis Mags seran rebuts pel cònsol major, Jordi Mas, a la Sala de Festes i, posteriorment, atendran les peticions de tots els nens i nenes que estiguin presents.

Pel que fa al Pas de la Casa, Ses Majestats baixaran amb tres retracs per la pista central mentre que els patges faran una baixada amb les torxes. Un cop a baix, hi haurà el castell de focs i els Reis Mags iniciaran la cavalcada a l’Av. d’Encamp, passaran pel C/Sant Jordi, travessaran el C/Catalunya i el C/Major i enfilaran l’Av. del Consell General per, finalment, arribar al Centre Esportiu on els rebrà el cònsol menor, Jordi Torres, i repartiran regals a tots els nens i nenes.

Durant la cavalcada hi haurà un espectacle itinerant i una cercavila que acompanyarà a Ses Majestats durant tot el trajecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *