Cathy O’Dowd explicarà la seva aventura en una conferència a la sala d’actes MoraBanc

L’alpinista Cathy O’Dowd oferirà una conferència on relatarà els detalls de l’Expedició MoraBanc, la primera en coronar el Nanga Parbat per la via Mazeno Ridge. La xerrada porta per títol “Arribant on ningú no ha arribat mai abans: la primera ascensió al Nanga Parbat per la via Mazeno Ridge” i tindrà lloc el dilluns 12 de novembre a les 19 hores a la sala d’actes de MoraBanc.

La conferència serà en anglès i l’acte és gratuït i obert a tothom. També es projectarà un audiovisual amb imatges inèdites de l’Expedició MoraBanc.

L’Expedició MoraBanc la formaven Cathy O’Dowd, Rick Allen i Sandy Allan amb el suport de tres xerpes. L’ascensió es va convertir en una èpica aventura que va tancar-se amb dos dels seus membres assolint el cim i convertint l’Expedició MoraBanc en la primera de la història en arribar al cim del Nanga Parbat per la via Mazeno Ridge.

 

1 comentari

  1. Trobo de molt mal gust, que la conferencia sigui amb anglès, considerant que aquesta dona a pujat amb aportació económica d’Andorra, te residencia desde fa uns quants anys, podia perfectament fer la en catalá.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES