L’Agència Catalana de Turisme (ACT) promocionarà Catalunya com a destinació de turisme ornitològic a la Birdfair 2017, que tindrà lloc del 18 al 20 d’agost a Rutland (Regne Unit). Es tracta de la fira més important d’Europa sobre aquest tipus de turisme.
 
Catalunya és una destinació privilegiada per a l’observació d’aus i se’n poden arribar a observar més de 400 espècies diferents. En aquesta fira, un any més, l’ACT donarà a conèixer l’oferta catalana destinada a l’observació d’aus i repartirà la Guia de Turisme Ornitològic de Catalunya. Aquesta guia aglutina les principals destinacions catalanes especialitzades en turisme ornitològic (zones com el Delta de l’Ebre, els Aiguamolls de l’Empordà, el Parc Nacional d’Aigüestortes o el Parc Natural del Cadí-Moixeró), així com les infraestructures que faciliten l’observació d’aus (observatoris, miradors, etc.), i una selecció dels itineraris més importants que permeten contemplar la diversitat d’espècies existents a Catalunya.
 
L’ACT participa en la Birdfair amb un estand propi. També hi seran presents, com a coexpositors, el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona – Terres de l’Ebre i el Càmping Laguna. Enguany, a més, l’expert Ricard Gutiérrez complementarà la promoció de Catalunya en aquest segment amb la presentació del llibre When and where to watch birds in Catalunya.
 
La presència de Catalunya a la Birdfair és especialment important, ja que el britànic és un dels principals mercats emissors al món pel que fa a turistes observadors d’ocells. A més, el perfil de turista que viatja per practicar aquest tipus de turisme és el d’una persona d’alt poder adquisitiu, que s’allotja en cases rurals i petits hotels, cosa que fa que sigui especialment atractiu per a les zones rurals de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada