Des d’aquesta setmana, Castellciutat ja té arranjat el Camí del Rastrillo que porta fins al cementiri, després de finalitzar-se les obres que han consistit en l’esbrossada de vegetació, l’excavació del talús que hi havia, la construcció d’un mur de contenció, fet de pedra, la instal·lació d’enllumenat públic i la pavimentació del ferm d’aquest carrer.

A més a més, amb aquestes obres s’ha aconseguit que els veïns de Castellciutat guanyin en aquesta zona 11 noves places d’aparcament per a vehicles, disposats en bateria.

Cal recordar que el poble de Castellciutat té una morfologia viària que no dóna lloc a gaire espais d’estacionament de cotxes, fet constatat per la mateixa Regidoria de Castellciutat i que va reclamar en el seu dia la necessitat de crear noves places d’estacionament.

Després d’estudiar diferents opcions, es va considerar que la zona més viable per construir-hi noves places per a poder aparcar era precisament el camí del cementiri.

Aquesta actuació s’ha realitzat des de la plaça de l’església de Castellciutat cantonada amb el carrer dels Terrats i s’ha estès uns 40 metres en direcció oest.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada