L’Associació Amics de Castellciutat organitza aquest cap de setmana la seva tercera Festa del Porc. L’esdeveniment, que va començar amb un sol dia d’activitat, s’amplia i enguany ja abasta tres dies, atès que s’enceta avui divendres, a les 7 de la tarda, amb la inauguració de l’exposició ‘Els embotits de casa nostra i les arts tradicionals del porc’, al Local Social. La presentació comptarà també amb la intervenció de Lluís Obiols, Climent Miró i Ramon Viaplana, ja que s’hi explica el paper d’aquest sector en la història local.

El programa continuarà aquest dissabte amb un concurs de dibuix infantil, al matí al Local Social, i amb la final del Campionat de Botifarra del Cafè de la Mare, a les 6 de la tarda.

El gruix de la festa segueix sent diumenge, a la plaça de l’Arbre. Des de 2/4 de 9 del matí es mostrarà el procés tradicional d’elaboració del porc, i a 2/4 de 10 començarà l'”esmorzar de matança”. Des de les 12 hi haurà el vermut musical amb el Truki, l’home orquestra; i a 2/4 d’una, un tast de productes del porc, que enllaçarà amb el dinar popular a partir de les 2 del migdia, amb escudella de la Rosita, graellada i postres. A la tarda, a les 5 es farà el Quinto del Porc; a les 6, una subhasta d’aliment, i a 2/4 de 7, una xocolatada de cloenda.

La Festa del Porc de Castellciutat compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Seu, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell i RàdioSeu.

Text: RàdioSeu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada