Casal lúdic-esportiu gratuït pel pont del desembre a la Seu

Cartell del Casal esportiu que se celebrarà a la Seu (Aj. la Seu)
Cartell del Casal esportiu que se celebrarà a la Seu (Aj. la Seu)

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell organitza, a través del Consell Esportiu de l’Alt Urgell, un casal lúdic-esportiu gratuït que tindrà lloc a la zona esportiva municipal pel pont del desembre, és a dir, del 6 al 9 de desembre (ambdós inclosos).

La regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Christina Moreno, explica al respecte que “promoure polítiques de suport a les famílies, i especialment a la maternitat, que és la gran acostumada a tenir una càrrega mental i física més elevada és una prioritat per a assolir una societat més equilibrada i respectuosa, en relació a una vertadera consideració de la conciliació familiar”. “És per això que, des de l’Ajuntament, s’hi apostarà en diferents propostes i activitats que facin que aquest escenari sigui possible”, subratlla la regidora d’Igualtat.

Aquesta activitat està dissenyada per a l’alumnat d’educació infantil (I5) i educació primària (de 1r a 6è). L’horari d’aquest casal serà de 08.30 a 13.30 hores.

Val a dir que, per les limitacions d’espai i instal·lacions, aquesta activitat té places limitades. Les inscripcions s’han de formalitzar des d’aquest enllaç: https://forms.gle/HZvutuL69K5a1AHG8.

Aquesta és una iniciativa que té com a objectiu facilitar la conciliació familiar, especialment en aquelles famílies amb poc recursos i/o manca de xarxa de suport per a la cura dels seus infants (famílies monoparentals, dones en situació d’atur de llarga durada, dones en situació de violència masclista, entre d’altres). 

El finançament d’aquesta activitat prové d’un pla impulsat pel Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya anomenat ‘Temps per cures’ que té com a objectiu principal avançar en la responsabilitat pública en les cures, i emmarcat en el Plan Corresponsables del Ministerio de Igualdad.

TOTES LES NOTÍCIES