Casadevall Advocats i Maribel Lafoz assumeixen la coordinació legal del Grup Cierco

El Grup Cierco reorganitza el seu equip jurídic per tal d’afrontar una nova fase del procediment judicial derivat de la intervenció de Banca Privada d’Andorra (BPA). Casadevall Advocats i Maribel Lafoz assumeixen la coordinació de l’estratègia legal i la defensa del grup al Principat d’Andorra en el marc de la causa BPA.

El renovat equip jurídic donarà continuïtat, entre altres, a totes aquelles accions que fins ara havia impulsat Jaume Bartumeu. La recta final de la instrucció penal sumada a la voluntat sempre mantinguda pel Grup Cierco de prioritzar la via inalterable del diàleg porten a rellançar el posicionament jurídic degudament seguit fins ara.

Els nous juristes que dirigeixen l’assessorament del grup en el marc del procediment derivat del ‘cas BPA’ compartiran sinergies amb altres professionals del Dret de primer nivell que ja col·laboren amb el Grup Cierco tant a Espanya (Ignacio Ayala d’Oliva-Ayala Abogados o Jiménez de Parga Abogados) com als Estats Units (Lewis Baach pllc).

El Grup Cierco manté el seu ferm compromís amb el Principat d’Andorra i els germans Higini i Ramon Cierco agraeixen l’eficient tasca duta a terme fins ara en la defensa i assessorament de grup per part de Jaume Bartumeu.

(Text: Grup Cierco)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.