Casa de Portugal retrà un homenatge al Lusitans

L’Associació de Residents Portuguesos a Andorra – Casa de Portugal, retrà un homenatge als vigents campions de la lliga Nacional de Futbol, el Futbol Club Lusitans, el proper diumenge, dia 1 de juliol a partir de les 13h.

La Junta directiva de la col·lectivitat portuguesa més antiga del Principat vol reconèixer públicament la trajectòria del club que porta els colors lusitans a la samarreta i que, per primer cop, s’ha proclamat campió de la lliga andorrana de futbol.

Aquesta iniciativa es realitza dies abans de la participació del Lusitans a la Champions ja que el proper dimarts, el club representarà Andorra a màxima categoria de les competicions europees.

Fundat l’any 1999, el Lusitans ha tingut des de llavors una trajectòria ascendent a la lliga nacional, tant a nivell de la primera com segona divisió i s’enorgulleix de gaudir dels millors seguidors de la lliga.

Text i foto: Casa de Portugal

2 comentaris

  1. Mira Hugo Farol, Andorra existiria exactament igual que ara, si no haguessin vingut portugesos, serien rumans, espanyols, arabs o qualsevol altre poble que hagués passat dificultats per menjar. Mes o menys com tu

  2. quiero decir que este equipo es y siempre sera l mejor de andorra aunk ni toda la gente sepa dar valor a la gente pork por lo menos cuando estava yo ai parecian racistas o algo por ser portugueses pues si no fueran por los portugues mitad de andorrra no existiria por eso solo tengo k decir eu amo os lusitanos eu amo os lusitanos venga F . C . Lusitanos k somos grandes e siempre com dignidad por eso somos y seremos los mejores un gran saludo del ( FAROL )

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES