Carta de contesta d’Olga Areny a Miquel Alís

L’exconsellera del Comú d’Encamp Olga Areny ha contestat a través d’una carta les declaracions de l’excònsol major, Miquel Alís, a l’informatiu d’RTVA. Aquest és el contingut íntegre del text de l’exconsellera:

“En resposta a les declaracions del Sr.Miquel Alís que he escoltat a l’informatiu d’RTVA, m’agradaria puntualitzar alguns punts.

Vaig demanar expressament als mitjans de comunicació que no es fes pública la meva baixa del PS, (i m’ho havien respectat, i els hi agraeixo), perquè entenia que és una decisió que m’afecta a mi i al partit, a ningú mes.

El Sr. Alís ho ha fet públic sense que ningú li demanés, deu ser que el tema li preocupa o l’afecta. De fet, sé de bona font que no m’ho perdona.

Els motius que m’han portat a presentar la meva baixa com a militant son vàries, entre elles, com bé ha dit a la TV, la seva actitud com a Cònsol. Però no només ell, perquè aquesta mateixa actitud la demostren altres persones del partit, i si estàs envoltat de gent que no t’agrada, considero que lo millor és marxar. A més, hi ha hagut moltes més baixes i ningú ho ha comentat.

El Sr. Alís pretén fer creure a la gent que aquesta decisió és deguda a una rebequeria per part meva en no poder portar a terme algunes activitats que vaig proposar al Comú. Una vegada més demostra que és una persona que no escolta i que no ha entès res en els 4 anys que hem treballat plegats.

Jo era perfectament conscient de que les finances no permetien encabir-ho tot, i mai m’he queixat per això; si no hi ha diners es suprimeixen actes i punt. Del que sempre m’he queixat és de la profunda indiferència i menyspreu que el Cònsol ha mostrat durant aquest mandat envers els actes culturals. Siguem sincers; si no hi havia diners per Cultura, tampoc haurien d’haver fet despesa en viatges costosos i inútils que no han aportat absolutament res a la parròquia d’Encamp, abans de llençar diners en vacances per una colla de Consellers, potser ens podíem haver estalviat apujar els preus de les guarderies. Em queixo de la injustícia, no de la penúria econòmica.

El poble d’Encamp és testimoni de que he assistit sola al 80% dels actes de Cultura. Si el Sr. Alís considera que això esta bé, jo penso que no.

En varies ocasions vaig intentar explicar-li que la ciutadania criticava certes actuacions del Comú. Ell com sempre va fer cas omís contestant que jo parlava amb gent estranya ja que a ell no li n’havien dit res. Doncs el poble li ha demostrat a les urnes, perquè en el resultat electoral no hi te res a veure la crisi ni la voluntat de canvi del poble; Encamp ha votat en contra del Sr. Alís.

Durant la meva etapa de Consellera segurament hauré fet coses que hauran agradat a una part de la gent i a l’altra no, però el que ningú em podrà negar és que no ho hagi donat tot en la meva tasca. He posat tot el cor i tota la bona fe, he treballat de valent, tant o més que els Consellers de ple temps (que per cert felicito l’actual Comú per haver-los suprimit ). He finalitzat la meva tasca al Comú amb la consciència molt tranquil•la, les mans netes i el cap molt alt, i si he estat elegida dues vegades a la llista del Sr. Alís, que no cregui que ell obté tots els vots de la parròquia, perquè sé de molta gent que em votava a mi i no a ell.

Vaig viure un altre mandat amb el Miquel de Cònsol, i puc dir que el Miquel d’ara és molt diferent del que vaig conèixer la primera vegada; ha empitjorat amb el temps.

La tossuderia i la prepotència no són bones conselleres. El Sr. Alís és una persona que podia haver plegat de la seva carrera política essent recordat com un bon Cònsol i ara , gràcies a la seva actitud, la majoria del poble respira tranquil•la pensant que ja no està a Casa Comuna.

A la vida normal de cada dia, ser sincer, espontani i directe es una qualitat, però al Comú d’Encamp això era un defecte enorme i reconec que tinc molt de les tres coses. Al Sr. Alís estava prohibit portar-li la contrària, o avisar-lo de coses que no es feien be. Ell no parla; sentencia. Penso que un Cònsol ha de ser un líder, el que vaig conèixer al primer mandat, no un dictador que no ha sabut parar certes actuacions que ell mateix veia que se li escapaven de control.

Dit això no m’allargaré mes perquè no val la pena perdre més temps. He triat la mateixa via que ell va escollir per contestar-li les seves declaracions, no sóc cap noieta jove que s’enrabia per una negativa, a la meva edat soc molt conscient del que vull fer amb la meva vida i li agrairia al Sr. Alís que no parli mes de mi enlloc. Jo no vaig a la televisió a parlar d’ell, entre d’altres coses, perquè tinc temes més importants en què pensar. Aquestes són les úniques i darreres paraules que pronunciaré sobre aquest tema, no entraré en rodes de molí perquè el país te coses més importants de què preocupar-se”.

20 comentaris

 1. A veure si la Sra. Areny ens detalla els viatges que van fer amb les dues funcionàries del Comú que tant la defensen. Diuen les males llengües que semblaven “las supernenas”

 2. ..Ai! Senyor senyor! Tanta roba bruta i tant poc sabó … i tan neta que la vol el senyor rector. i si no ho enteneu… La merda de la muntanya no fa pudor, encara que la remeni el senyor rector. No estan tots els que son …ni hi son tots els que estan. En resum. NO HI HA UN PAM DE NET Consellera……. bon vent l’apreti

 3. Això acabarà amb una cama redonda…

 4. Que fàcil es criticar a la gent sense conèixer-la.
  Jo tinc que felicitar a l’Olga per dir lo que segur molts pensen per`r no diem.També dir que l’ Olga no nomes era consellera de cultura sinó del poble.Personalment li dono les graciés per donar-me un cop de mà de manera desinteressada i sense espera res a canvi.Olga de veritat GRACIÈS.Qui no la coneix no sap com es ella.Una persona que t’ajuda desinteressadament i perdó senyors però en aquets temps això falta.Vull llançar a les noies de cultura que aquesta gent no tenen ni idea de res i que senyors una miqueta de POR FAVOR.Siguem una mica persona i no critiqueu la feina des altres sense tindre ni idea.
  Per acabar Olga els petits actes fan les grans persones.
  Ja saps qui soc lo que necessitis aquí estic.

 5. Que trist, es molt trist Pep i querty que per donar una opinió se m’ataqui a mi. Ja veig que no sabeu la feina que faig i us convido a venir quant vulgueu i us ho ensenyaré. Referent al facebook si que em conecto, peró fores d’hora de feina, i si em conecto dins d’hores es perqué tenim 4500 persones al Facebook del departament que es mereixen que aquest estigui actualitzat. No em justificaré més devant de persones que no han tingut el coratge d’identificar-se, peró us torno a convidar a venir i parlar cara a cara. Només dir que heu escrit injuries i demano a Forum.ad que guardi els escrits, si hi ha cap més falsa acusació d’aqui a demà ens veurem a Batllia i allì demostrareu tot lo que heu dit. Només he donat la meva opinió sense faltar a ningú ni menysprear el que fa diàriament. Per cert, no estic treballant ara mateix, estic a casa. Gràcies Daniel i Bones Maneres.

 6. L’Olga Areny és més falsa que el petó de Judes i la mala llet i la mala fe Miquel Alís no té fronteres.

 7. Almenys la Elsa, te la decència de posar el seu Nom, es fàcil criticar des de l’anonimat, segurament vosaltres, a les 12h, o sou milionaris, esteu al “Paro”, o també sou funcionaris ??? perquè a aquestA HORA LES 12H, LA GENT NORMAL ESTA TREBALLANT, I NO PAS AL FACEBOOK, o Diaris fent comentaris, COM expliques.
  En referencia a la Sra Areny, com es diu mes a baix, a tingut 4 anys per marxa si no estava d’acord, hi ha preferit seguir fent la seva, i aquí esta el problema : Sr Areny, si no estava a gust amb el que feia, i no la deixaven fer el que volia, ni la seva feina, que a fet aquest últims 4 anys????? només trobo un explicació , els 1500 euros de consellera, li feien mes gracia que les seus principis.
  Ara no vulgui fer creure que les rodes son quadrades que ha quedat bastant retratada, amb el seu equip de Comú. El Poble fa molta mes pena que fa 4 anys, han deixar una herència, que ni Obama pot salvar el poble, i el remei, el Sr.Mas, que amb el Funicamp va quedar mes que retratat ens a de salvar???? r.i.p Encamp
  Estimo la meva parroquià, estem al cul d’Andorra, i seguirem 4 anys mes al cul d’Andorra, almenys els veïns de les Bons segurament veuran la seva zona millorada, els altres 4 anys mes de misèria.
  Lo pitjor de tot es la falta de Moral de tots aquest Socialistes d’esquerra milionaris, que com les rates d’un vaixell que s’enfonsa han saltat a l’aigua…..per intentar neda a la platja Taronja.
  Casi prefereixo els Polítics Valencians, al estil Camps, que tots sabem quin peu calça. Els d’aquí tenen tantes jaquetes, que semblant el Arc de Sant Martí.
  I lo pitjor no son els Polítics, lo pitjor son tota aquest marabunta de gent de Famílies adinerades o aspirants a Andorrans de pota negra, que estan tot el dia menjant el cul dels Polítics.
  Els mateixos que fa dos anys, només sabien posar “me gusta” a tos els comentaris de Facebook del PS, ara son els que a les xarxes socials, idolatren al Sr Martí i a la seva Brigada Taronja, i ara l’anomenen Cacic al Sr Alis i Bartomeu,
  Per cert la onada taronja no tenen res a veure amb l’antiga Brigada Taronja del Comú d’Andorra que tan nets tenien els carrers de la capital!!!!!
  A veure si ells tenen el valor de netejar l’administració de paràsits, Vividors,….com la brigada taronja feia als anys 90 pels carrers de la capital.

 8. Quina vergonya doneu! criticar i jutjar a una persona sense donar el vostre veritable nom i cognoms com aquestes persones han fet! esteu jutjant ara mateix un treball que em jugo que no teniu ni idea, m’agradaria sapiguer qui sou per saber que feu i llavors potser tot riuriem, felicitats Pep i QWERTY, per ser tant cobards.

  1. Mira qui parla, tu critiques els comentaris de la gent i tampoc dones la cara. Potser et paguen per dir aixo?

 9. A mi em fa gracia el comentari de la Sra Elsa Ros, que pase? Que ara teniu por els que us quedeu a cultura? Ja no podreu fer el que volgueu i seguint entran i surtin quan us dongui la gana com fins ara? Clar com que fins ara tu i la teva companya feieu el que volieu, cal recordar que sou les protegides de la Olga a que si? Aixó ha de canviar, Elsa menys Facebook i més treballar, o la teva feina és esta al facebook tot el dia? Salutacions

  1. Quina raó que té el QWERTY, jo també tinc entes que a cultura és fa de tot menys treballar: molts esmorzas, molt facebook pero treballar per la cultura com tu dius poquet e, molt poquet!!

 10. Aquesta senyora deixa molt que desitjar, perquè malgastar tinta quan tothom la coneix. Aprofitant la llet de la mamella fins l’últim moment i ara de víctima a veure si pot enganxar-se al vagó de cua dels nous aires que corren. La gent d’Encamp però es intelligent i veu les coses tal com són.

 11. Olga no vals res. Tu si que ets una dictadora… O estas amb mi o contra mi. Tu ets aixi. No tens terme mig. I aixo dels teus fills… Va home va!!

  1. Hola Manel o com et diguis, el que no vals res ets tu que t’has d’amagar darrera d’un pseudònim per donar la teva opinió,igual que uns quants mes que no tenen massa feina però es dediquen a criticar els que treballen, felicitats a tots els que firmeu els vostres comentaris, tothom es lliure d’opinar però no de faltar, suposats Manel, Dolors, Mil. Maria i altres herbes, presenteu-vos a unes eleccions, feu que la gent us voti i després demostreu el que valeu, potser us n’adoneu que no es tan fàcil i ens donareu al resto de la humanitat l’oportunitat de dir que sou uns inútils .La Sra. Olga Areny no s’ha ficat amb els fills de ningú per tant no sé perquè us heu de ficar amb els seus, la feina ens l’hem buscat solets que ja som grans i no m’agraden als favors, i si algun dia us decidiu a donar la cara, quedem on vulgueu i us explicarem quina feina fem i com la fem, o demaneu als pares si estan contents del nostre treball, us convidem a fer un café i potser us assabentareu de moltes coses que no sabeu, perquè de la forma que opineu demostreu que no hi plegueu res.
   En aquest Comú passat hi ha hagut molts “enxufes” de gent que el poble es demana encara avui en què treballen perquè es un misteri
   El fet de que la meva mare fos Consellera ens ha perjudicat mes que ajudat i quan vulgueu us ho explico cara a cara.
   Ni el meu germà ni jo tenim res a veure amb una discussió entre la meva mare i el Sr.Alís, ells sabran de què parlen, a casa meva no parlem del Comú i et puc dir que la Olga Areny com a mare es mereix matrícula d’honor i això es el que compta per nosaltres, la vida dona moltes voltes i posa la gent al seu lloc, per tant us recomano que deixeu d’insultar , la mala llet fa mal a la salut, no us esvereu tant i intenteu saber la veritat de les coses.
   Quedo a la vostra disposició per qualsevol aclariment sempre i quan vulgueu donar la cara.
   Oriol SALA

 12. Sé molt bé que la Olga va decidir fa molts mesos deixar el partit, per ètica, per principis i pel poble va decidir acabar el seu mandat i discretament dimitir. Bé diu la Olga que per jutjar has de saber.
  Potser si que els seus fills estan treballant gràcies a que la seva mare era consellera, però com bé diu la titulació preval i realment el lloc que ocupen eren necessari personal, podrien haver entrat “enchufats” fa molts anys, però són grandets i quant han acabat els estudis han lluitat per aconseguir aquestes places.
  Sé també que la Olga ha lluitat per la justicia cultural, barallant-se amb consellers, consuls i qui fos falta, dient la seva opinió i lluitant perque Encamp no es quedés dels últims en cultura, que es una pena que sent els primers fa molts anys anem de “mal en peor”.
  Doloretes! que la Olga no es la responsable de la fi del món, que tens obseció amb ella (i ara digan com era? pilota? ja ja ja).
  I Joan, no es pot jutjar a una persona per 1 acte, si 1 acte que hagi surtit malament i no per culpa d’ella, s’ha de donar les gràcies a la gran gent plena de cultura que viu a les nostres Valls, que sort de poqueta d’aqui i molta d’Espanya i França que van assistir a dit concert.
  Ànims Olga, que gent d’Encamp que sap lo que vas lluitar con la Comissió de Festes (per qui no ho sapigui, Jovent d’Encamp) jo, i molts més has sigut una consellera de medalla.

 13. Vull només que sapigueu que per disciplina de partit no estava ben vist fer constàncies en acta i que moltes vegades t’has de plegar a les decisions de la majoria, assumeixo la meva part de culpa en no haver reaccionat abans però marxant els hi hagués posat encara més fàcil.Si he esperat fins ara es per ser conseqüent, ja que havia entrat amb el PS m’he mantingut fins al final però ara ja no estic lligada a cap disciplina de partit.
  En quan als enxufes, els meus fills estan treballant d’eventuals per una empresa privada i se la van buscar solets, tenen els estudis necessaris pel lloc que ocupen, no sé si molts altres poden dir el mateix, el que haurieu de mirar es si compleixen amb la seva feina, ja no intervindré mes, només vull dir que es molt fàcil criticar-ho tot sense saber totes les versions,

 14. Estic d’acord amb la Dolors Arnau, té la mateixa responsabilitat que el Sr. Miquel Alis, ara que han perdut les eleccions hi ha un munt de Socialistes que es baixen de carro, es clar tambe es molt bonic criticar despres de deixar el dos nens col·locats al Comú i segons paraules de la Sra. Olga que no ha sapigut parar certes actuacions d’alguns Consellers!!!! doncs tambe t’has ficat dintre del carro al endollar els teus nens???? vengonyos les actuacions del Comú anterior, per anar a la Justicia amb vosaltres per molts temes.

 15. La Sra. Olga Areny és tant responsable con el Sr. Alís de la mala gestió que han deixat. No hi ha cap constància en acta de la Sra. Areny contra les actuacions i abusos de Miquel Alís. Ara és molt maco baixar del tren quant una ja ha tret tot el que ha pogut i a colocat a la canalla. La Sra. Areny de sinceritat gens mi mica, solament falsedad, aprofitamenta i oportunisme.

 16. Epaa. El déficit i del Dylan qué?. Que volies fer, perdre més diners?. D’acord que el Cònsol a fet coses malament però has aguantat fins el final cobrant i ara ja no ets al Comú surts del partit.Jo, que no soc polític, no deixo una organització per culpa de una persona. Hi ha que explicar poder també la teva feina. Endolls, etc.

 17. Olga, estic d’acord amb lo que dius, però no calia esperar el desembre 2012, si alguns haguéssiu plantat la canya potser no s’hauria arribat tant lluny, però vàreu preferir “laisser faire, laisser passer”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.