Carrié demana implicació als establiments del Pas en el 2n Mercat de les Oportunitats

Només els representants d’una cinquantena d’establiments del Pas de la Casa van assistir a la reunió general del 10 de maig per a la presentació del segon Mercat de les Oportunitats que es prepara per al 15, 16 i 17 de juny. Un fet que ha lamentat el responsable de la Iniciativa Publicitària, Jean-jacques Carrié, ja que hi ha molta gent que paga la seva quota d’associat però no s’implica a l’hora d’assistir a les trobades per organitzar esdeveniments al poble i aportar idees. ‘Si tothom diu una mica la seva idea podem fer una cosa molt millor i amb l’opinió de tothom’, ha considerat Carrié.

A poc més d’un mes per la celebració del segon Mercat de les Oportunitats al Pas de la Casa, els membres de la Iniciativa Publicitària (IP) veuen com els associats continuen compromesos amb l’entitat contribuint amb el pagament de les quotes, però en canvi, la seva implicació en l’organització d’esdeveniments per dinamitzar el poble és reduïda.

En la darrera reunió celebrada el 10 de maig per preparar la Braderie, el responsable de la IP, Jean-Jacques Carrié, ha lamentat que dels més de 200 establiments adherits a l’entitat tan sols hi van assistir una vintena de representants de 50 o 60 comerços.

D’una banda, Carrié ha assumit que potser un divendres a les vuit del vespre no sigui una bona data per a la trobada, però considera que ‘són coses importants per tornar a moure el Pas de la Casa’ i, per tant, estaria bé que hi hagués més participació.

De l’altra, el responsable de la IP també creu que, com que paguen la quota i l’organització dels actes funciona, prefereixen quedar-se tranquil·lament en un segon terme, tot i que recalca que els representants de la Iniciativa realitzen aquesta tasca ‘desinteressadament’ i ‘fa falta la col·laboració de tothom’.

Segons ha manifestat Carrié volen que els comerciants participin amb les seves idees i la seva col·laboració ‘més física’, ‘per saber si fem bé les coses i per tothom’, perquè l’objectiu és que tothom quedi content d’aquesta organització’, ha afegit.

Amb tot des de la IP consideren que enguany sortiran al carrer una xifra similar als 310 establiments de la primera edició del Mercat de les Oportunitats i recorden que els principals carrers del poble quedaran tallats al trànsit de 9 a 20 hores durant els tres dies del mercat.

TOTES LES NOTÍCIES