Carnet Jove Andorra i Education First convoquen una beca d’anglès d’una setmana al Regne Unit

L’Associació Carnet Jove Andorra, amb la col·laboració d’Education First, convoquen una beca per estudiar anglès durant una setmana al Regne Unit. La beca va adreçada a tots els usuaris de Carnet Jove Andorra a partir dels 16 anys (inclòs) i es poden presentar les candidatures fins al 8 de novembre.

La beca consisteix en una setmana de curs d’anglès al Regne Unit i es podrà escollir entre sis ciutats on cursar-la. La beca inclou el transport d’Andorra a l’aeroport de Barcelona, els vols d’anada i tornada al destí, així com mitja pensió durant la setmana i pensió completa el cap de setmana. Quin guanyi la beca podrà realitzar-la fins al 15 de juny del 2019.

Per optar a aquesta beca, l’Associació Carnet Jove ha creat un personatge, anomenat professor William, a qui els candidats hauran de convèncer per WhatsApp que són la persona idònia per gaudir de la beca. Del 2 d’octubre al 8 de novembre, els joves podran parlar amb el professor William i enviar-li tots els missatges que vulguin en el format que ho desitgin (text, fotos, vídeos, àudios, etc.).

Per atorgar la beca, un jurat compost per membres de l’Associació Carnet Jove Andorra i d’Education First valorarà, entre altres aspectes, el nivell d’anglès de la persona candidata (a través d’una prova de nivell que demanarà el professor William), la seva predisposició, la seva originalitat i els motius pels quals vol aconseguir la beca. El 14 de novembre es comunicarà la persona guanyadora de la beca.

Aquells joves interessats a enviar les seves candidatures poden trobar tota la informació, així com les bases del concurs, al web www.carnetjove.ad.

Aquesta beca d’anglès és possible gràcies a l’acord de col·laboració que han signat l’Associació Carnet Jove Andorra i Education First, amb la voluntat d’ambdues de fomentar el creixement personal i acadèmic dels joves del país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada