L’Associació Carnet Jove Andorra, amb la col·laboració d’Education First, convoquen una beca per estudiar anglès durant una setmana al Regne Unit. La beca va adreçada a tots els usuaris de Carnet Jove Andorra a partir dels 16 anys (inclòs) i es poden presentar les candidatures fins al 8 de novembre.

La beca consisteix en una setmana de curs d’anglès al Regne Unit i es podrà escollir entre sis ciutats on cursar-la. La beca inclou el transport d’Andorra a l’aeroport de Barcelona, els vols d’anada i tornada al destí, així com mitja pensió durant la setmana i pensió completa el cap de setmana. Quin guanyi la beca podrà realitzar-la fins al 15 de juny del 2019.

Per optar a aquesta beca, l’Associació Carnet Jove ha creat un personatge, anomenat professor William, a qui els candidats hauran de convèncer per WhatsApp que són la persona idònia per gaudir de la beca. Del 2 d’octubre al 8 de novembre, els joves podran parlar amb el professor William i enviar-li tots els missatges que vulguin en el format que ho desitgin (text, fotos, vídeos, àudios, etc.).

Per atorgar la beca, un jurat compost per membres de l’Associació Carnet Jove Andorra i d’Education First valorarà, entre altres aspectes, el nivell d’anglès de la persona candidata (a través d’una prova de nivell que demanarà el professor William), la seva predisposició, la seva originalitat i els motius pels quals vol aconseguir la beca. El 14 de novembre es comunicarà la persona guanyadora de la beca.

Aquells joves interessats a enviar les seves candidatures poden trobar tota la informació, així com les bases del concurs, al web www.carnetjove.ad.

Aquesta beca d’anglès és possible gràcies a l’acord de col·laboració que han signat l’Associació Carnet Jove Andorra i Education First, amb la voluntat d’ambdues de fomentar el creixement personal i acadèmic dels joves del país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada