Carles Jimenez guanya la prova de Costa Dorada del circuit Andbank

La tercera prova del campionat de golf Andbank ha mantingut el nivell d’assistència de cada any en aquest camp de Tarragona ja tradicional en el circuit Andbank. La prova va tenir lloc divendres 31 de maig i dissabte 1 de juny al Camp de Golf de Costa Dorada.

Durant 2 dies més de 160 jugadors han participat en la 3a prova del circuit de golf Andbank 2013. La jornada ha gaudit d’unes òptimes condicions meteorològiques i ha estat un èxit d’assistència tant dels socis del Club de golf d’Andorra com dels socis del club tarragoní.

Dissabte es van jugar dos shotgun, matí i tarda, i els guanyadors de la tercera prova del Circuit de Golf Andbank:

• Categoria Scratx Carles Jiménez amb 32 punts scratx

• Categoria Superior Francisco Martínez, amb un sota-par (-8)

• Categoria Inferior Luis Javier Salarich, amb sota-par (-4)

Els dos jugadors més joves del campionat, Ricard Morat (16 anys) i Javier Cayetano, van quedar en 2a i 3a posició, respectivament, en la categoria superior i a una curta diferència del classificat, sota-par (-6)