Carles Cases reinterpreta Lluís Llach a les Fontetes

“Carles Cases diu Llach” és el títol del concert que demà portarà a les Fontetes el compositor i arranjador oficial de Lluís Llach durant molts anys, que farà una relectura de temes musicals del cantautor català (dijous, 5 de desembre, a les 21.30 h). “D’en Lluís Llach vaig ser, primer, públic oient i després –tot un plaer- músic, compartint escenari.

Ara procura interpretar aquests temes compartint sentiments, gustor i intencions musicals molt parlades durant anys com haria/podria ser interpretada la música d’en Lluís”, explica Carles Cases, que oferirà temes tan emblemàtics com “Que tinguem sort”, “Laura”, “Viatge a Ítaca” o “Abril 74”.

Cases interpretarà aquestes peces des de la intimitat i l’emoció. Un viatge per l’univers Llach des de l’òrbita de Carles Cases. La proposta va néixer dels anys que Cases va ser arranjador, músic i mà dreta de Lluís Llach i, ara, amb la distància i el bagatge en fa una relectura musical que és una petita delicatessen.

D’altra banda, divendres hi haurà un altre concert de luxe: Laura Simó, una de les grans veus del món del jazz, que amb Jordi Barceló al piano oferiran “My favourite things”, una selecció de temes musicals de diferents pel·lícules emblemàtiques (divendres, 6 de desembre, a les 21.30 h). Barceló tornarà a pujar a l’escenari dissabte, per oferir una nit de cinema mut amb música en directe.