Carles Belda i Marc Serrats obren avui el IV Cicle de Cantautors i Folk de la Seu

El 4t Cicle de Cantautors i Música Folk de la Seu d’Urgell començarà avui dimarts amb un plat fort: l’actuació de l’acordionista Carles Belda i el guitarrista Marc Serrats. Tots els concerts seran els dimarts a les 20.30 al bar del Centre Cívic El Passeig. L’entrada és gratuïta.

Carles Belda, nascut a Sabadell el 1972, és un dels acordionistes més reconeguts actualment a Catalunya i ha actuat en diverses edicions de la Trobada d’Arsèguel. Es va donar a conèixer ara fa una dècada amb el grup Pomada i actualment compagina les actuacions amb Mesclat i amb la seva pròpia formació, El Belda i el Conjunt Badabadoc. També és expert en la trikitixa, l’acordió propi del País Basc.

De la seva part, Marc Serrats està implicat en projectes musicals com ara Dijous Paella i Xerramequ Tiquismiquis. Alhora, ha coordinat els discs de suport a La Bressola, les escoles en català de la Catalunya Nord, en què hi han col·laborat diversos artistes.

El cicle continuarà el 12 de març amb els músics urgellencs Josep Vilarrubla (acordió) i Núria Llobet (violí). El dia 19, es podrà escoltar un concert acústic de Titot i David Rosell, coneguts per la seva trajectòria als grups Brams, Dept i Mesclat. Finalment, el dimarts 26 clourà l’edició l’Escola Folk del Pirineu i l’Escola Municipal de Música de la Seu.

El Cicle de Cantautors i Folk és organitzat per l’entitat sense ànim de lucre GR3: Plataforma Cultural i de Lleure, amb la col.laboració d’Òmnium Alt Urgell, l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i el Consell Comarcal. El programa inclou quatre concerts de músics d’aquí i de referents del panorama musical català.