Carles Areny substitueix Ester Vilarrubla a Andorra la Vella

Areny pren el càrrec en substitució d’Ester Vilarrubla, que va presentar la renúncia com a consellera del Comú per esdevenir ministra d’Educació i Ensenyament Superior. Alain Cabanes assumirà el departament de Participació Ciutadana.

Carles Areny ha jurat aquesta tarda el càrrec com a nou conseller de Social del Comú d’Andorra la Vella en substitució d’Ester Vilarrubla, que el passat 22 de maig va presentar la renúncia per incorporar-se al Govern com a ministra d’Educació i Ensenyament Superior. Carles Areny (Andorra la Vella, 1962), arriba al Comú en ser el primer candidat no elegit de la llista Demòcrata guanyadora a les darreres eleccions comunals. És propietari d’una empresa de serveis de seguretat privada.

Areny assumeix des d’avui la conselleria de Social mentre que la de Participació Ciutadana, que també era responsabilitat d’Ester Vilarrubla, recau en Alain Cabanes, conseller d’Esports i Joventut.

El nou conseller s’ha mostrat molt orgullós de poder treballar pels interessos dels ciutadans de la parròquia i entrar a formar part de l’equip de govern per continuar amb els projectes engegats.

La cònsol major, Conxita Marsol, ha felicitat Carles Areny, a qui ha encoratjat a assumir el repte de treballar per la parròquia en el tram final del mandat. També, ha agraït i reconegut la tasca d’Ester Vilarrubla durant aquests tres anys i mig a l’equip de govern i li ha desitjat molts encerts en la seva nova etapa com a ministra del Govern d’Andorra.