L’Associació CarlemanyCalidae ha manifestat que es reserven el dret d’emprendre diferents accions i consignar els impostos a la Batllia si el Comú no es replanteja la decisió de permetre als vehicles l’entrada a l’avinguda Carlemany des del carrer del Valira. Així ho han fet saber a través d’un comunicat en què reiteren que els canvis de circulació que s’han dut a terme entorn a Carlemany, ‘estan comportant un greu perjudici econòmic als comerços de l’avinguda’.

L’Associació lamenta que les modificacions en els sentits de la circulació estan afectant a la viabilitat econòmica dels comerços de la zona i afegeixen que aquesta és una qüestió a la qual no se li està ‘donant la importància que hauria de tenir’. Així, els comerciants creuen que caldria regular el gir a l’esquerra a través dels semàfors corresponents. En aquest sentit, mostren els seus temors que ‘aquesta possibilitat ni s’ha contemplat i molt menys simulat des de Mobilitat, en considerar-la innecessària, en vista a la imminent conversió per vianants de l’avinguda’. Per aquest motiu, deixen clar el seu ‘enuig’ amb els cònsols perquè permeten aquests canvis de circulació, ‘sense la corresponent senyalització de l’eix comercial, tal com havien promès reiteradament’.

CarlemanyCalidae reitera en el comunicat la seva oposició al projecte de fer Carlemany per a vianants per ‘innecessari i traumàtic’ i ha recordat que la seva aposta passa per un projecte mixt, en què puguin conviure els vianants i els vehicles, donant prioritat al vianant i permetent el trànsit de tots els vehicles, reduint la velocitat a 20 km/h.

D’altra banda, en relació a l’avinguda del Fener, l’Associació ha indicat que els cònsols no accepten la demanda que han fet els veïns de la zona d’ampliar els trams de doble sentit de circulació, entre el tram del carrer Isabelle Sandy i el carrer Sant Antoni, i si és el cas, entre el tram del carrer Isabelle Sandy i el carrer Ciutat de Sabadell, una demanda que han fet per tal de facilitar els accessos de la zona.

8 comentaris

  1. Al Passeig de Gràcia les aceres son tan amples com tota l’avinguda Carlemany i la gent passeja… i compra. Potser el que cal és tenir botigues de més qualitat

  2. Jo no proposo res. No hi tinc negocis a la Carlemany. Vols parlar del portal de l’angel? Et faré una pregunta molt senzilla. A Barcelona, on estan les millors botigues? les de mes qualtitat i alta gama. Al portal de l’Angel o al Passeig de Gracia? Ja t’ho dic jo, al Portal de l’Angel tot son franquicies cutres amb la musica a tot drap. I perque la musica a tot drap? per atraure el client ja que passeja pel mig de la via i no pel costat. Repetiexo: les millors botigues, els lloguers mes cars, etc… estan al Passeig de Gracia.

  3. Molt bé, Eli, ara també proposareu que a més de fer-nos donar la volta al centre comercial Illa ens posin semàfors cada 10 metres per vendre més. Excelent defensa dels interessos dels particulars en contra de l’interès general. Ah, i després m’expliques la teoria de les boravies estretes al Portal de l’Àngel de Barcelona.

  4. No comparteixo la teva opinió Carles-many. Quan es van fer les proves pilot, les botigues van facturar menys. Perque? crec que es van ajuntar molts factors. Un d’ells es precisament que la gent passeja, no compra. Passegen tots pel mig de la via i no es fixen en els aparadors. Conec una mica el mon del disseny d’aparadors i et puc dir que els mes valorats son els que estan en voreres d’una amplada raonable, en un carrer amb afluencia de vianants i circulació lenta de cotxes. I si l’aparador esta al costat d’un semàfor, encara te mes valor economic. Per algo sera doncs no?

  5. Eli, i com ho saps que no funcionarà? Bé que funciona a tots els pobles turístics del món i eixos comercials. I, evidentment, si hi passeja la gent, hi comprarà més que en un altre lloc on no hi passegi, lògic, no?.

  6. No sou potser vosaltres dos que no mireu pel bé pais? Els que porten mes de 30 anys al peu del canó cada dia a la Carlemany asseguren que no funcionarà. Els mateixos que han fet de la Carlemany el que es avui dia. Esteu disposats a sacrificar llocs de treball, a que molts comerços tanquin, per vosaltres poder passejar tranquilament?

  7. Completament d’acord Usuari, proposo un boicot a aquests comerços que no miren pel bé del país ni dels usuaris.

  8. Algú ha considerat que es el que volem els usuaris? Doncs un lloc per passejar i comprar tranquilament. Així de fàcil. Jo no penso tornar a l’avinguda Carlemany fins que sigui peatonal, n’estic fart d’aquests xantatxistes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada