carlemany2Carlemany Calidae estudiarà recórrer a la justícia la darrera desestimació del Tribunal de Batlles d’una demanda contra la conversió en zona de vianants d’un tram de l’avinguda Carlemany. Des del comú es veu amb satisfacció que fins ara s’hagin desestimat tres dels cinc recursos presentats per la plataforma.

Carlemany Calidae, la plataforma que reuneix els contraris a la conversió en zona de vianants de la principal avinguda d’Escaldes-Engordany, ha assegurat que acata la decisió del Tribunal de Batlles de desestimar un dels recursos contra aquesta decisió, però que previsiblement hi recorrerà en contra.

Era el més important perquè posava en dubte que el comú pogués canviar l’ús de l’avinguda Carlemany, ja que considerava que en ser carretera era titularitat del Govern. El comú ho ha celebrat.

“Continuem creient que la carretera de l’avinguda Carlemany és del Govern i no del comú. Ens hem de reunir amb l’advocat per veure què fem”, ha afirmat la portaveu de Carlemany Calidae, Laura Villasivill.

“Aquest recurs per a nosaltres era molt important. Era on hi havia la gran feina i on ens acusaven de no haver seguit la llei al peu de la lletra, de manca de transparència. És un dels recursos que ens ha donat oxigen”, ha reconegut la cònsol major d’Escaldes-Engordany, Trini Marín.

Pel que fa a Vivand, encara queden dues demandes més en procés judicial de les cinc presentades per l’associació Carlemany Calidae.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada