Carla Mijares torna amb millora de punts en eslàlom i tercera a Kronplatz

Mijares al tercer calaix del podi de l'eslàlom dels Campionats nacionals de Georgia a Kronplatz
Mijares, al tercer calaix del podi de l’eslàlom dels Campionats nacionals de Geòrgia a Kronplatz. Foto: FAE

Aquest dilluns s’ha disputat l’eslàlom dels Campionats Nacionals de Geòrgia a l’estació italiana de Kronplatz, on Carla Mijares tornava a la competició i ho ha fet assolint la tercera posició i 37.22 punts FIS.

Mijares ha estat tercera amb 1.23.22, a 0.63 de la vencedora, la italiana Vera Tschurtschenthaler, que s’ha imposat amb 1.22.59. Segona ha estat la noruega Martine Fosmo Nyberg, a 0.44.

Amb aquesta cursa, Carla Mijares ha assolit 37.22 punts FIS, millorant els seus actuals 37.86 de l’actual llista de la FIS. La pròxima cita de l’andorrana serà la doble Copa d’Europa d’eslàlom de Meiringen-Hasliberg (Suïssa), el pròxim dimecres i dijous.

 

Jordina Caminal i Jèssica Núñez, als descens FIS de Santa Caterina Valfurva

Temps per a la velocitat per a Jordina Caminal i Jèssica Núñez, que competeixen a les curses FIS de descens de Santa Caterina Valfurva (Itàlia).

Avui s’ha celebrat un primer entrenament oficial, abans de la cursa de demà. A l’entrenament, Jordina Caminal ha estat 35a a 2.72 i Jèssica Núñez 57a a 4.23. La corredora més ràpida ha estat la italiana Vicky Bernardi, amb 1.06.42.

Ara mateix els punts FIS en descens de Jordina Caminal i Jèssica Núñez són 92.83 i 106.67, respectivament.

TOTES LES NOTÍCIES