Carla Mijares millora punts a l’eslàlom dels Nacionals de San Marino

L'esquiadora Carla Mijares (Origami / Oscar Rius- ARXIU)
L’esquiadora Carla Mijares (Origami / Oscar Rius- ARXIU)

Avui diumenge, l’equip femení de tècnica ha tingut doble sessió amb dues carreres, un eslàlom corresponent als Nacionals de San Marino, i un altre eslàlom dels Nacionals d’Afganistan. Les dues cites han estat a Val Pusteria i Kronplatz, Itàlia.

A la primera cursa, Carla Mijares ha aconseguit millorar punts gràcies a què ha finalitzat 7a amb 1.24.67, a 1.33 de la guanyadora, l’austríaca Marie-Therese Sporer, després d’una primera mànega en què marcava el 9è temps fent una molt bona baixada, segons ha explicat el tècnic Josh Alayrach, i una segona en què ha esquiat “súper bé, però una mica amb el fre de mà” i feia el 7è parcial, per a ser finalment 7a avui.

Mijares ha marcat 31 punts FIS, el seu millor resultat de la temporada, que milloraran els actuals 36.44 de l’actual llista de la FIS, la 17a de la temporada. Per la seva part, Íria Medina no ha pogut completar la primera mànega.

Pel que fa a la segona cursa, Mijares ha estat 20a amb 1.26.94, a 3.05 de la guanyadora, la letona Dzenifera Germane, mentre que Medina ha acabat 28a amb 1.28.21, a 4.32 de Germane.

TOTES LES NOTÍCIES