Carla Mijares guanya el gegant FIS de Baqueira i marca els seus millors punts

Carla Mijares dalt del podi i Íria Medina, tercera, a la "seva" esquerra (FAE)
Carla Mijares dalt del podi i Íria Medina, tercera, a la “seva” esquerra (FAE)

Aquest dijous, bona jornada de l’equip femení per a tancar les curses de Baqueira. El gegant FIS d’aquest dijous ha deixat la victòria de Carla Mijares en el que ha estat la seva millor carrera de sempre en la disciplina amb millora de punts inclosa, i la tercera posició d’Íria Medina.

Mijares s’ha imposat amb un crono de 1.56.94 deixant a la segona classificada, la canadenca Mathilde Huot, a 0.76, i a la tercera, Íria Medina, a 0.94. Mijares, a més, ha marcat 38.50 punts FIS, els quals suposen la seva millor carrera de gegant de sempre i una millora respecte als actuals 49.00 que té a l’última llista de la FIS.

Mijares ha assolit aquest resultat després d’una primera mànega en què era segona, però una segona baixada en què marcava el millor registre.

Així mateix, Íria Medina ha estat tercera, a 0.94 de Mijares, després de fer una bona primera mànega, quan acabava tercera, i una segona en què se n’anava al 8è temps, la qual cosa l’ha penalitzat al final.

Igualment, ha competit l’andorrana Clàudia Garcia, que no ha pogut completar la cursa.

Ara, les andorranes tornen a casa per a disputar la setmana vinent els Nacionals d’Andorra, del 3 al 6 d’abril (de dilluns a dijous).

TOTES LES NOTÍCIES