Càritas Sant Julià celebra avui el seu sopar solidari

Avui dijous 24 Càritas Parroquial celebrarà, a les nou del vespre, el Sopar Solidari d’aquest any al Restaurant Pizzeria Venècia de Sant Julià de Lòria. Allí es retrobaran voluntaris, socis, col·laboradors i simpatitzants i compartiran junts el fet de pertànyer a aquesta organització de l’Església.

El Sopar Solidari és un acte popular a l’abast de tothom, gràcies a la generositat de l’empresa restauradora i de les que hi col·laboren, dels músics i dels artistes, dels donants de premis pel sorteig, i de totes les persones que desinteressadament ajuden.

El Sopar, com diu un voluntari, “és la Festa Major dels que estimem Càritas, on una vegada més tenim el ocasió d’experimentar tots el goig d’aquella dita segons la qual fa més feliç el donar que el rebre”.

El cost del sopar és de 15 euros i es faran rifes d’entrades de cinema i de Caldea, ampolles de vi, llibres, entrades a museus d’Andorra, lots de parafarmàcia, i hi haurà actuacions musicals i de màgia. Al despatx de Càritas es poden adquirir les entrades, també de fila zero.

TOTES LES NOTÍCIES