equadorLa  campanya d’emergència de Càritas d’Urgell per ajudar a la població de l’Equador engegada fa cinc mesos, s’ha tancat recollint un total de 19.421,56 euros.  Els diners s’han lliurat a Càritas Espanyola, perquè vagin destinats (a través de Càritas d’Equador) a la reconstrucció de vivendes i la reactivació econòmica de les ciutats i poblacions afectades.

Els diners recollits han estat aportacions realitzades des de les parròquies catalanes i des de les parròquies andorranes de la diòcesi d’Urgell.

S’han dut a terme diverses accions com la venda de flors solidàries, la instal·lació de guardioles en llocs públics i d’altres actes solidaris en 19 poblacions diferents, a banda de les aportacions personals de 172 donants.

Després de cinc mesos des de que es va produir el terratrèmol  (7,8 Richter) que va devastar les províncies centrals i costaneres de l’Equador, la població es recupera amb dificultats. El sisme va causar centenars de morts, i prop de 750.000 persones van sortir-ne afectades, molts edificis van quedar destruïts i els serveis públics molt afectats.

Càritas d’Urgell  vol agrair a tots els socis, treballadors, voluntaris i amics la seva implicació en la campanya. Càritas espanyola manté la campanya oberta, i encara es pot continuar realitzant aportacions econòmiques.

Es pot fer a les següents entitats:

LA CAIXA:  ES64 2100 0018 1902 0047 1180

BBVA:        ES75 0182 2811 3502 0853 6354

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada