Càritas d’Urgell participa amb 30.000€ pel suport als refugiats

Càritas d’Urgell ha participat amb 30.000 euros pel suport als immigrants refugiats a la zona dels Balcans, en col·laboració amb Càritas Espanyola que ha invertit 600.000 euros en ajuts a les Càritas dels Balcans (Croàcia, Grècia, Macedònia i Sèrbia). Aquests diners provenen de les aportacions de les delegacions de Càritas d’arreu d’Espanya, inclosa Càritas d’Urgell.

Les donacions de Càritas d’Urgell han estat possible gràcies a les aportacions  de les col·lectes parroquials i les donacions particulars que s’han fet en els darrers mesos.

Us adjuntem el darrer informe de Càritas Espanyola referent a la col·laboració amb les Càrites dels Balcans i també de les actuacions que estan duent a terme les respectives Càrites.

La sensibilitat del Bisbat d’Urgell s’ha manifestat de diverses maneres: Mons. Vives, Arquebisbe d’Urgell, coneixedor de la situació que es viu a Síria i a Palestina i als països d’Orient Pròxim, ha fet diverses conferències sobre el particular, la darrera:  “La situació de les persones refugiades al Pròxim Orient”, es va dur a terme a Càritas Catalunya.

Per explicar amb més detall aquestes actuacions de les darreres setmanes  i d’altres que es duen a terme prop dels immigrants refugiats hem organitzat tres conferencies sobre aquesta qüestió a Balaguer, a Puigcerdà i a La Seu d’Urgell.

D’altra banda, la companya de recollida de fons segueix oberta, per tal de canalitzar noves aportacions en els comptes corrents següents:

1.    CAIXA:  ES64 2100 0018 1902 0047 1180
2.    BBVA:   ES75 0182 2811 3502 0853 6354

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.