Càritas Diocesana d’Urgell ha obert la recerca de nous voluntaris per a cobrir les necessitats d’un nou projecte de suport a persones amb malalties avançades i als seus familiars. Aquest és un projecte important per nosaltres i que respon a una demanda social cada vegada més manifesta. L’objectiu del projecte és contribuir en la millora de la qualitat de vida del pacient i la dels seus familiars.

Aquest projecte s’ha preparat amb la Fundació SARquavitae. Aquesta fundació es va crear el 1997, i desenvolupa diversos projectes de formació, investigació i cooperació en l’àmbit de la geriatria i la dependència, amb d’altres fundacions i organismes públics i privats, amb l’objectiu de millorar la qualitat dels serveis assistencials.

Us informem que es cerquen voluntaris per dur a terme aquest projecte d’acompanyament i suport a domicili a persones amb malalties avançades i als seus familiars que tinguin aquestes condicions:

 Ser major de 25 anys

 Tenir capacitat d’escolta activa i habilitats comunicatives

 Disposar de motivació per realitzar acompanyament

La Fundación SARquavitae impartirà un curs de “Formació de voluntariat adreçat a persones amb malalties avançades”, per tal de facilitar els coneixements necessaris per al desenvolupament de la tasca que es durà a terme entre el 18 i el 22 d’abril.

Caritas posa a la disposició de totes aquelles interessades un telèfon de contacte: 973360815 (Maria)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada