Càritas de Sant Julià assumirà la factura de la calefacció de les persones amb més dificultats

Càritas de Sant Julià de Lòria ha iniciat una campanya per detectar aquelles persones amb més dificultats per mantenir una correcta temperatura a les seves llars per animar-los a que “no passin fred” i que, per tant, engeguin la calefacció ja que des de Càritas es faran càrrec de la factura d’aquest mes en el cas d’aquelles persones amb més problemes.

Càritas de Sant Julià de Lòria ha iniciat una campanya per detectar aquelles famílies que puguin tenir dificultats aquests dies de fred per mantenir les seves llars a una temperatura òptima i s’ha compromès a fer-se càrrec de la factura d’aquest mes en el cas d’aquelles persones que tinguin més necessitats. Tal com ha explicat el mossèn de la parròquia, Pepe Chisvert, s’ha iniciat una campanya “per recollir les dades” de la parròquia i detectar totes aquelles persones “que per no gastar no engeguen la calefacció”.

Des de Càritas “animen” aquestes persones a que “no passin fred” i els estan comunicant que des de l’ONG s’assumirà la factura, si més no, d’aquest mes. Chisvert ha recordat que a través del Banc d’Aliments a la parròquia s’atenen unes 30 famílies i ara estan intentant calcular quants són els que tenen dificultats pel que fa al manteniment de la temperatura correcta a les seves llars. Aquesta feina, ha remarcat el mossèn, es duu a terme de forma coordinada amb els assistents socials tant de la parròquia com del Govern, que aquesta mateixa setmana ha recordat que s’ha iniciat un control més exhaustiu per detectar persones amb dificultats arran de la pobresa energètica.

Text i foto: ANA

9 comentaris

  1. Antes de dar la ayuda que miren bien por los bares y miren bien si dicen la verdad que no tienen para pagar que yo se de sant julia que personas que les dan ayudas se todo y tienen ingresos bien majos….

  2. El gran pepe!!!! Top per ell i per a tots que fab el possible!!! ❤

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.