Foto ATV

Càritas Andorrana ha inaugurat les noves instal·lacions del programa Rober amb l’objectiu d’augmentar la reutilització i reciclatge del tèxtil a Andorra.

L’acte va ser presidit per l’Arquebisbe i Bisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives, pel president de la institució, Amadeu Rocamora, i Mn. Ramon Sàrries, Consiliari de l’entitat. La inauguració va comptar també amb la presència de diverses autoritats i membres de les Càritas parroquials, de la Comissió Permanent i el personal de l’entitat, entre d’altres assistents.

El nou Rober està ubicat a la nau número 6 del Camí Borda Nova d’Andorra la Vella. Un espai que oferirà molta més capacitat per a la recollida i la distribució de roba de segona mà. El Rober, fins el moment ubicat a la seu social de Càritas, incrementa el seu espai i serveis per atendre més demanda.

Les noves instal·lacions permetran intensificar la tasca de recollida, distribució i triatge de roba de segona mà de tot el país. Gràcies a aquest nou impuls del programa, Càritas Andorrana crearà dos nous llocs de treball. Aquest personal serà contractat a través del Programa de foment de l’ocupació i la formació en el sector privat del Govern d’Andorra.

Amb la incorporació de nous efectius, es podran dedicar més esforços al triatge de la roba i en el suport d’altres tasques del programa. D’aquesta manera, la institució també donarà compliment a un dels seus objectius en el marc de la inserció laboral. El programa Rober disposarà d’un total de sis treballadors.

L’horari del Rober és de dilluns a dijous, de 16h a 19h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada