Càritas Andorrana celebra el segon sopar col·loqui solidari el proper 26 de març

banc-alimentsCàritas andorrana ha organitzat un nou sopar col·loqui solidari per al proper 26 de març a l’Hotel Roc Blanc, a les 21 hores. L’acte comptarà amb la presència de Josep Miró i Ardèvol, director de l’Institut d’Estudis del Capital Social, membre del Consell Pontifici per als laics i president d’e-cristians amb el qual s’establirà un col·loqui, després d’una xerrada amb el títol La societat desvinculada.

El sopar, obert a totes aquelles persones que vulguin col·laborar amb Càritas Andorrana, té un preu de 75 euros per persona, 40 euros del quals estaran destinats a Càritas Andorrana, en concepte de donatiu. Les persones interessades a participar en aquest esdeveniment poden abonar aquest import, per mitjà d’una transferència bancària als comptes que Càritas Andorrana té oberts a tots els bancs del país o bé en efectiu dirigint-se al despatx de Càritas Andorrana.

La finalitat de la celebració del segon sopar col·loqui solidari té dues vessants, d’una banda obtenir fons que ajudin a augmentar les ajudes socials que ofereix l’entitat a les persones més necessitades de l’entorn, i d’un altre costat sensibilitzar la comunitat de la importància de treballar plegats per fer una societat més justa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.