Carcassa amb vida: LG presenta de forma oficial la seva G Flex

lgflexEl que era un rumor fa algunes setmanes, finalment s’ha convertit en una realitat anunciada per la mateixa firma LG. La companyia coreana ha donat oficialitat al seu nou telèfon intel·ligent corbat G Flex.

Aquest secret a veus ja té per altra banda definició tècnica. Així mateix el G Flex comptarà amb una pantalla OLED de 6 polzades, botó del darrere, processador Snapdragon 800 quad-core a 2.26 GHz, 2 GB de RAM, 32 GB d’emmagatzematge, càmera posterior de 13 megapíxels i un pes de 177 grams.

Sens dubte tot i els avatars de la innovació tecnològica, el que més sorprèn d’aquest telèfon mòbil intel·ligent que sortirà als mercats coreans primer, al novembre d’aquest mateix any , són dos elements. El primer d’ells és la gran bateria adaptada a la forma corbada de 3500mAh. El segon i més impactant si és possible i que només podrà ser analitzat quan els consumidors provin aquest prototip és la carcassa posterior feta de material elàstic que segons els desenvolupadors del producte és autorreparable. Això significa que pot per si sola regenerar dels cops i esgarrapades de l’ús quotidià.

En el sector de la telefonia mòbil és una incògnita saber com es desenvoluparà la tecnologia futura. LG per la seva banda pot haver obert una bretxa cap als temps venidors.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció