Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Urà a Taure, ja transitant pel teu sector econòmic, apunta a uns anys que les qüestions materials poden viure alts i baixos però també noves maneres de generar ingressos.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Mart a Taure i fent bons aspectes amb Saturn, Plutó, el Sol i Mercuri, et dóna un plus d’energia emprenedora. Venus en tensió amb Mart, et demana una mica més d’esforç.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Mercuri retrògrad i conjunt al Sol fa que potser t’expresses de manera excessivament egoista o bé que tornis enrere per assegurar les teves passes, en qüestions materials.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

La Lluna en trànsit al teu propi signe, t’acosta a qüestions familiars, que demanen la teva atenció. Pot ser que empatitzis, més del que és normal, amb algú a qui aprecies.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

El Sol conjunt a Mercuri, i retrògrad, fa que et mostris reservat. Si tens un problema relacional, sembla que no ho estàs valorant de manera correcta. Cal ser més objectiu.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Dubtes. Si normalment no ho fas, amb Mercuri proper a Neptú, pots adoptar una actitud més vacil·lant i sospesar altres punts de vista. Compte amb els documents que signes.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Sembla que pots finalitzar una situació de la qual n’estàs tip. L’energia Cardinal del teu signe, t’impulsa cap al davant. Un cop presa una decisió, no hi ha marxa enrere.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Plutó aspectat amb Mercuri retrògrad, a la Casa V, inclina a viure retrobaments amb persones del passat. Sembla que algú t’està buscant doncs encara té interès en tu.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

El Sol transita per la Casa IV i vius situacions de transformació en l’àmbit domèstic o familiar. Si s’aprofita bé la situació, és una gran oportunitat pel canvi d’arrel.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

L’entrada d’Urà al sector dels afectes indica que pots sentir necessitat d’alliberar-te d’una relació que no funciona o que aquesta es torni inestable, entre altres coses.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Urà en bon aspecte a la Lluna, inclina a una bona connexió de les necessitats emocionals. I pots descobrir interessos nous com activitats relaxants, cercant l’equilibri.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
Mercuri retrògrad al teu signe, pot fer que et facis enrere en una qüestió que ja gairebé havies decidit. Si no estàs segur, preferiràs posposar-ho. Compte amb els oblits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada