Capricorn: controleu tot el que es mou per poder fer la vostra

 


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Per gota que pugueu viatgeu, no cal anar gaire lluny però sí que us cal veure coses diferents i fer coses noves. La veritat és que tindreu ganes de sentir-vos bé i de descansar, no deixeu d’aprofitar els petits moments de calma que es presentin. Sobretot aneu amb compte amb els jocs d’atzar perquè us podeu enganxar els dits fort.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

No hi haurà gaire res que se us posi bé sense cap motiu aparent. Tot us ve dels nervis que passeu en tema personal. Estaria bé agafar-s’ho amb calma i no deixar que els nervis us superin. Per altra banda passareu dies molt macos ajudant als demés, cosa que se us donarà molt bé i serà important per vosaltres, no deixeu de fer-ho.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Sereu terribles a l’hora de fer animalades una darrera l’altra, us ho passareu molt bé i no tindreu cap mena de malícia. Aprofiteu aquest estat de bon rotllo per solucionar temes complicats, sabreu molt bé com gestionar-ho. També podeu tenir canvis en temes de feina, potser no us agraden gaire però els haureu de fer anar endavant.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

Us perdran les ganes de parlar i d’explicar de tot i mes a tothom, si podeu, controleu una mica el tema perquè us podeu fer una mica carregosos per algú i us poden tallar la conversa. No us ho agafeu malament si us avisen. Per altra banda hi haurà moments en els quals necessitareu que us facin amoretes, si no us en fan, demaneu-les.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

Tindreu dies molt moguts en els que no parareu quiets, el més important és que us ho passareu molt bé i tot ho veureu perfecte. Podreu arribar a fer aquelles coses que us vénen de gust i que de vegades us costen. Ara bé al mateix temps haureu d’estar pendents d’algun familiar que necessita de vosaltres i cal que hi sigueu.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Us acomodareu amb la vostra situació i trobareu la manera de gaudir del que teniu sense massa esforç. Això és important i va molt bé, però acomodar-se de vegades també implica posar menys ànims a les coses i perdre l’interès per millorar, mireu de no caure en la deixadesa i poseu més actitud en tot, us sentireu més bé i contents.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Aneu amb compte amb els diners, en gastareu més dels que convé i no sabreu com us han marxat. És bo controlar per on passen. Això no vol dir que no pugueu fer res, però sí que heu de mirar d’administrar-vos millor, ja que no és que no en guanyeu, és que no mireu com els gasteu. Fer una previsió i marcar un ordre us aniria molt bé.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Tindreu ganes d’estar a casa i fer la vostra, necessiteu estar tranquils i no us ve de gust que us maregin gaire. Per aquesta regla de tres tindreu tendències a voler soledat i us tancareu una mica, la sort és que tindreu a persones que us faran sortir del forat, no sigueu esquerps i deixeu-vos portar, que la vida són dos dies i s’han d’aprofitar.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

La vostra capacitat de reacció serà molt ràpida i no us costarà gens estar al cas de tot el que passa al vostre voltant. Fins i tot hi haurà moments en els que us vindran ganes de riure de les situacions que viureu. Compartiu el vostre bon rotllo amb les persones que estan amb vosaltres i ensenyeu als demés a gaudir com ho sabreu fer aquests dies.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Encara que no us vingui de gust parlar i que estigueu en un caire d’observadors, no deixareu que us passi res de llarg i controlareu tot el que se us mou per poder fer la vostra. Sereu com jugadors d’escacs buscant el moment i la situació concreta. Tindreu bones estratègies i les sabreu aprofitar. És moment de solucionar conflictes.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Us haureu d’esforçar més amb tot perquè us posaran pals a les rodes, però no podeu afluixar i heu de ser ferms per poder aconseguir que tot vagi bé. La sort és que sabreu tallar aquelles coses que no us agraden o que no us fan cap favor i això és bo per no fer-vos perdre el temps. Amb la parella les coses poden anar molt bé si us deixeu portar.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
Tant amb feina com amb les obligacions portareu un ritme bo i us semblarà que no heu fet res quan ho haureu deixat tot ben lligat. Això està bé perquè no us sentireu ni cansats ni nerviosos. Podreu aprofitar el temps i us divertireu molt en el camp de les amistats. El vostre sisè sentit us donarà bones pautes per esquivar mals moments.