Caprabo ha arribat a un acord amb Grup CCA (Centre Comercial Andorrà, també anomenat anteriorment Grup Escale) per a l’obertura d’una botiga de 1.820 metres quadrats en el Centre Comercial l’Illa Carlemany en règim de franquícia.

Es tracta de la botiga franquiciada de Caprabo més gran, està ubicada a Avda. Carlemany 68, Escaldes-Engordany, dóna feina a 60 persones i és la tercera botiga franquiciada de la companyia a Andorra. Amb aquesta obertura, Caprabo suma 360 botigues en total, de les quals 23 són franquícies. Està previst que la nova botiga obri les seves portes la primera quinzena de juliol.

“Per Caprabo, suposa un pas molt important en el mercat d’Andorra, on ja tenim unes altres dues botigues a Canillo i La Massana. Ens ajudarà a consolidar la nostra marca en el mercat andorrà. De manera específica aquesta nova botiga està ubicada en un lloc estratègic a més a més que complementa els serveis d’alimentació en centre comercial que ja és una referència a Andorra”, manifesta Alberto Ojinaga, Director General de Caprabo:

Per la seva bana, Manel Cerqueda, President de Centre Comercial Andorr afirma que “Per al Grup CCA, amb més de 35 anys d’història essent pioners i referent en la distribució andorrana, suposa un salt qualitatiu en la nostra aposta per un assortiment més ampli i global, una oferta de productes frescos magnífica i una excel—lència en l’operació de noves botigues, que ha de potenciar el nostre lideratge en qualitat i servei a uns preus ajustats al context en el qual vivim”.

L’oferta comercial de la botiga potencia el model comercial de Caprabo, principalment el compromís amb l’estalvi i els productes locals, el major assortiment per metre quadrat, l’oferta de productes frescos de consum diari, una àmplia gamma de productes de marca pròpia amb una gran varietat de preus -Eroski, Eroski Basic, Belle, Seleqtia, Natur i Sannia- i promocions comercials.

De manera molt específica, la nova botiga franquiciada d’Andorra inclou totes les seccions de producte fresc amb venda tradicional –carnisseria, xarcuteria, cremaria, peixateria, forn, fruita i verdura, un ampli assortiment de productes ecològics amb salut i de producte local. Caprabo té actualment 23 botigues franquiciades que sumen 158 llocs de feina, des de que a finals de 2010 la companyia posés en marxa el seu projecte d’expansió en forma de franquícies. Aquest model de negoci està consolidat i el seu pla de desenvolupament fins 2015 suposarà la incorporació d’un centener de noves botigues a la seva xarxa comercial.

Caprabo

capraboCaprabo, companyia de supermercats de referència, va néixer a la ciutat de Barcelona l’any 1959 i actualment té una xarxa de 360 supermercats, ubicats en el teixit urbà de les zones estratègiques de Catalunya, Madrid i Navarra. És l’empresa de supermercats més antiga, representa el supermercat urbà de prestacions amb el major nombre de referències, que combina l’oferta d’estalvi amb l’oferta en marques més àmplia del mercat.

Cada dia, més de 300.000 persones visiten els supermercats Caprabo. A la companyia treballen 8.400 persones, fet que converteix a Caprabo en una de les primeres companyies generadores de llocs de feina de Catalunya. Caprabo és pioner en la venda d’alimentació per Internet a través de capraboacasa.com, amb més de 150.000 clients.

Caprabo forma part del Grup Eroski des de 2007, del qual representa un 20% del negocio.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada