institut muscia

Aquest dimecres 1 d’octubre, a les 14.35 hores, Andorra Televisió (ATV) comença a emetre la tercera edició dels Capítols Institut de Música. En aquesta ocasió, les emissions inclouran gravacions d’un total de 13 capítols protagonitzats per 80 alumnes de l’Institut de Música d’Andorra la Vella i la intervenció d’alguns professors.

 Durant 13 setmanes, cada dimecres a les 14.35 hores es difondrà, a l’espai “Institut de Música”, una gravació de 15 minuts dels Capítols que enguany tindran com a temàtica “Un recorregut per la història de la música”. ATV en farà una reemissió, el mateix dia, a les 21.35 hores i una redifusió els diumenges a les 13.25 hores.

 Les emissions constaran d’interpretacions individuals, amb 8 intervencions de flauta travessera, 8 de piano, 4 de guitarra, 2 de violoncel i 2 de violí. En conjunts instrumentals es podrà veure tres gravacions el Grup de Violes, una d’un duo de flauta i guitarra i una darrera d’un duo de violí i violoncel.

També hi participarà l’Orquestra de l’IM – amb 3 interpretacions -, l’Aula de Cant Coral, el Grup de Saxos i el Grup de Flautes.

El darrer capítol serà dedicat a músics i música d’Andorra, amb la participació de professors i d’un grup de rock d’alumnes de l’Institut de Música d’Andorra la Vella.

 El Comú de la Parròquia d’Andorra la Vella, amb la voluntat de fer visible el treball i l’ensenyament que reben els alumnes a l’IM, així com els progressos i les aptituds que aconsegueixen, fruit de la formació que reben en el centre educatiu, però igualment amb l’afany de donar a conèixer els estudis de música acadèmica que s’imparteix i l’oferta molt àmplia, diversa i local en tots els nivells, va signar un Conveni de Col·laboració amb Ràdio i Televisió d’Andorra per produir, realitzar i emetre els referits Capítols pels seus canals de comunicació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada