CAPESA tranquil·litza el Comú d’Andorra assegurant que es manté el treball amb la interconnexió

eduard-lopezDesprés de rebre la petició per part de CAPESA, el conseller de Medi Ambient d’Andorra la Vella, Jordi Cabanes, es va reunir, aquest dijous, amb el president de la companyia, Eduard López, per parlar sobre l’estat en què es troben les tasques d’interconnexió d’aigua entre Andorra la Vella i Escaldes Engordany. Tal com ha indicat el president de CAPESA, aquesta reunió, que es va celebrar després d’obtenir l’autorització pertinent per part del Comú d’Escaldes, va servir per “marcar el full de ruta que se seguirà durant les pròximes setmanes” i per “tranquil·litzar el Comú d’Andorra la Vella respecte a l’execució de la interconnexió d’aigües”.

Aquest dijous, a petició de CAPESA, el conseller de Medi Ambient d’Andorra la Vella, Jordi Cabanes, va mantenir una reunió amb el president de la companyia, Eduard López, per parlar sobre l’estat de la interconnexió d’aigües entre Andorra la Vella i Escaldes-Engordany. Durant la reunió, que es va celebrar després d’obtenir l’autorització per part del Comú d’Escaldes, el president de CAPESA va definir “el full de ruta necessari per continuar amb les tasques d’interconnexió” i també va aprofitar per “donar la meva paraula i tranquil·litat al Comú respecte a l’execució d’aquest projecte”.

En aquest sentit, Eduard López ha recalcat que després de llegir algunes informacions, “necessitava mantenir aquesta reunió perquè tenia la impressió personal que des del Comú d’Andorra la Vella hi havia una certa incertesa sobre la feina que CAPESA estava fent en aquest tema”. Tal com ha indicat el president de CAPESA, “creiem que amb aquesta reunió vam tranquil·litzar en gran mesura el Comú, ja que es van detallar totes les feines que s’estan fent per materialitzar la interconnexió”. “Poden comptar amb el compromís de CAPESA”, ha assegurat López.

CAPESA publicarà gràfics d’activitat financera

En relació amb l’activitat econòmica de CAPESA, el president de la companyia ha confirmat a l’ANA, que a partir de començaments de setembre, CAPESA té previst publicar una sèrie de gràfics “per deixar ben clar que CAPESA és una empresa de serveis i en cap cas, una empresa capitalista, tal com han volgut donar a entendre algunes informacions”. Aquests gràfics, que seran realitzats per “un auditor de prestigi al país”, presentaran la relació entre els beneficis anuals de CAPESA, des de l’any 1994 fins al 2014, els dividends repartits entre els accionistes i les inversions realitzades. Amb tot, Eduard López ha detallat que actualment CAPESA compta amb un total de 700 accionistes, 600 dels quals van entrar a la companyia durant l’ampliació de capital que es va efectuar l’any 1994, i ha afegit que “excepte el Comú d’Escaldes, que té un 6% de les accions, cap accionista pot adquirir més del 2% de la companyia”.

La prova amb reactius per als filtres “està molt avançada”

Pel que fa a les diverses mesures que CAPESA està efectuant per evitar problemes similars als succeïts recentment amb els talls de subministrament d’aigua a Escaldes, Eduard López ha confirmat a l’ANA que després de realitzar diverses proves al laboratori amb més de 25 reactius, “ja hem identificat el que funciona amb els nostres filtres i ara mateix ja l’estem provant amb les bombes d’aigua in situ”. Segons López, tot i que els filtres seguiran sent els mateixos, “aquest reactiu permetrà que l’argila es coaguli i formi una capa just a l’entrada dels filtres i d’aquesta manera, evitarem que travessi el filtre i passi més enllà”.

Text i foto: ANA

6 comentaris

  1. Va Milou i Mil2, no sigueu així, deixeu opinar al 1000 que s’expressi lliurement que ho fa de p… Mare!
    Sr. Passamuntanyes, quan vingui el Tour m’avises, Eh!

  2. tens icterícia mil? estas pàlid? Prova el vapor de sodi…

  3. mil covard bessitosss, pasamote tens mala sort

  4. A veure… feu el favor, no feu emprenyar al Mirmi perquè tindrem sainete tota la setmana.

  5. Dimarts i dimecres es preveuen plujes i tempestes. La organització, participants, premsa… de la vuelta ciclista estan assabentats que a Escaldes es podrien TORNAR a produir talls d’aigua “potable” i restabliment del “servei” sense fer les corresponents analítiques?. Quin ridícul !!!!

  6. Si deixen fer al president de CAPESA acabarem tots portant llums grogues als cotxes

Comments are closed.