La Companyia d’Aigües Potables d’Escaldes-Engordany (CAPESA) ha efectuat un nou tall en el subministrament de l’aigua a la parròquia d’Escaldes-Engordany.

La tempesta del passat 21 de juliol i les pluges d’avui han provocat l’enterboliment de l’aigua a la captació del riu Madriu i els nivells de terbolesa no són aptes per al consum humà.

El subministrament d’aigua es reprendrà una vegada els nivells de qualitat de l’aigua tornin a ser aptes per al consum de boca.

1 comentari

 1. Universitat Catalana d’Estiu 2011. Ponència d’Eduard López i Mirmi, arquitecte i president del consell d’administració de la Companyia d’Aigües Potables d’Escaldes-Engordany (Capesa)

  publicacions.iec.cat/…/00000196%5C00000049.pdf

  7) Volum de subministrament
  El sistema principal que subministra un més gran nombre d’abonats a partir de l’aigua de la vall del Madriu i de Perafita dóna un cabal de vuit mil (8.000) m3 diaris de sortida de planta. El sistema d’Engolasters subministra un cabal de trenta (30) m3 diaris.
  1) Nous dipòsits
  Actualment, i coneixent les nostres dades de producció i de consum, ens adonem del nostre dèficit en la capacitat dels nostres dipòsits a la capçalera dels centres de tractament, que en la seva globalitat és de dos mil (2.000) m3.
  Els nostres esforços a curt termini estan centrats en el projecte de construcció d’uns dipòsits moderns al Prat de la Cirera, amb una capacitat de cinc mil (5.000) m3 i amb un cost aproximat de tres milions d’euros (3 M €).
  Si això es cert i ho entès correctament, des de 2011 tenim dipòsits per a un 25% del consum diari?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada